ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Σεζόν καθιέρωσης η φετινή για τον Ικαρο"

Ο πρωταρχικός στόχος που θέτει για τον Ικαρο Καλλιθέας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης είναι να παραμείνει στην Α1 και να καθιερωθεί, ενώ υπογράμμισε ότι πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα πάντα θα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

"Καλησπέρα σε όλους, καλή σεζόν με υγεία! Είχα πει δεν κοιτάμε παραπάνω, εάν δεν μας κοιτάξει αυτό. Μόνο έτσι μπορείς να φθάσεις υψηλότερα. Η φετινή είναι χρονιά καθιέρωσης για εμάς. Στόχος μας είναι και του χρόνου να είμαστε σε αυτό το πάνελ. Να σωθούμε και από εκεί και πέρα, να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω όταν

αυτό θα έχει ωριμάσει. Με συνεργασία φτιάξαμε μια ομάδα προσαρμοσμένη στα οικονομικά στοιχεία των καιρών. Έχουμε φερέγγυα και αξιόπιστη ομάδα.Θέλω να πω κάτω θετικό για το ελληνικό μπάσκετ, το περιβόητο προβληματικό πρωτάθλημα πάντα θα είναι σε υψηλό επίπεδο, πάντα θα συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης και κρίνοντας από τα έως τώρα αποτελέσματα θεωρώ πως και φέτος θα γίνει ένα αμφίρροπο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αναφορικά από την θέση τρία και κάτω. Αυτό οφείλεται στους γηγενείς, οι οποίοι είναι πολύ πιο ποιοτικό σε σχέση με τις άλλες χώρες. Καλή δύναμη", ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη.


"Καλησπέρα και από εμένα, καλή σεζόν, πρώτα από όλα υγεία, τα άλλα έρχονται μετά. Θα συμφωνήσω με όσα είπαν οι παίκτες. Εμείς στον Ίκαρο έχουμε αλλαγές, καινούριος προπονητής, νέα φιλοσοφία. Εμάς στόχος μας είναι η σωτηρία. Θέλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα που βάζουμε πρώτα από όλα με τον εαυτό μας. Να σωθούμε και μετά να δούμε πόσο ψηλότερα από πέρυσι θα φθάσουμε", ήταν τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ικάρου Καλλιθέας, Λάζαρος Αγαδάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα