ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Πρέπει να κάνουμε υπομονή"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην κρίση που έχει επηρεάσει το ελληνικό μπάσκετ και την προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος τόνισε πως τα προβλήματα είναι περισσότερο διοικητικά.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε:

"Οι καιροί είναι δύσκολοι, κάτι που έχει επηρεάσει και το ελληνικό μπάσκετ. Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και για δύο ώρες

να ξεχνάει τα προβλήματά του. Θα συμφωνήσω με το Βασίλη Σπανούλη, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαξιωθεί. Σίγουρα αυτό λειτουργεί προβλήματα σε όλη τη λειτουργία. Ως ΠΑΟΚ κάναμε την προσπάθειά μας φέτος. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους".

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επίσης είπε: "Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα κι εγώ να συμφωνήσω με όσα ειπώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν είναι οικονομικά, αλλά διοικητικά. Όσο η διοίκηση σκεπάζει τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν πρέπει μόνο να τα ακούει, αλλά να τα λύσει κιόλας. Ο ΠΑΟΚ είναι νέα ομάδα, έχει πολλά ταλέντα, εκτός από παρόν έχει και πολύ μέλλον. Ελπίζω τα παιδιά να δουλέψουν και να χτίσουν μια γενιά παικτών που με τον τρόπο της θα βγάλει τα παιδιά από την κρίση".

Keywords
Τυχαία Θέματα