«Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα»

00:38 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό ο Τάκης Λεμονής. «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευχαριστεί και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Θα θέλαμε στην πρεμιέρα να ξεκινήσουμε με νίκη. Το α" ημίχρονο ήταν αρκετό καλό για μας μέχρι το 35*. Στη συνέχεια υπήρξε μια νευρικότητα και δεχθήκαμε μια δυο φάσεις από κόντρες και αυτό μας επηρρέασε και φάνηκε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που προηγηθήκαμε δυστυχώς

μέσα σε ένα τετράλεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε. Αυτό επηρρέασε πάρα πολύ την ομάδα κι είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στο πως δηλαδή συμπεριφερόμαστε σε στιγμές πίεσης. Δείξαμε αρκετή νευρικότητα και προσπαθήσαμε μετά την αποβολή να ανοίξουμε περισσότερο το παιχνίδι. Έγιναν κάποιες καλές προσπάθειες με την κυκλοφορία της μπαλας αλλά κι εκεί είναι ένα κομμάτι που θέλουμε αρκετή δουλειά. Θέλει μεγάλη υπομονή για να διασάσεις μια πολυπρόσωππη άμυνα. Ήταν καλό που ισοφαρίσαμε. Σίγουρα σε μας αλλά και στις περισσότερες ομάδες υπάρχει πρόβλημα συνοχής. Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι. Έχουμε στην ενδεκάδα επτά νέα πρόσωπα από πέρυσι και στο ρόστερ δεκατέσσερα. Πιστεύω οτι χρειαζόμαστε χρόνο γιατί οι προσθήκες αρκετών παικτών έγιναν σταδιακά. Παρ" όλα αυτά με αρκετή δουλειά θα κατορθώσουμε να φτιάξουμε το σύνολο που θέλουμε».

Το γιατί δεν χρησιμοποίησε από την αρχή Μάντζιο, Κονέ: «Το πρόβλημα με αυτούς τους παίκτες δεν είναι αν αξίζουν να παίζουν στην ενδεκάδα. Το πρόβλημα είναι οτι αν χρησιμοποιηθούν για αρκετό διάστημα ίσως να αντιμετωπίσουν πρόβλημα τραυματισμού. Δεν έχουν τις απαραίτητες προπονήσεις για να είναι έτοιμοι για 90 λεπτά αγώνα. Εγώ θα προτιμήσω για ένα δυο παιχνίδια να ρισκάρω πολύ περισσότερο παρά να ρισκάρω για πιθανούς τραυματισμούς τέτοιων παικτών. Αυτή είναι η δική μου απόφαση. Θεωρώ πολύ επικίνδυνο παίκτης με λίγες προπονήσεις να μπαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι».

Για το πότε θα είναι έτοιμοι όλοι: «Πιστεύω μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής αλλά δεν δεν υπάρχει καν τέτοιο ζήτημα να ρισκάρω και χάσω έναν παίκτη για ένα μήνα από το να προτιμήσω στα δυο πρώτα παιχνίδια να μην είμαστε αυτό το οποίο όλοι πιθανόν να θέλουμε να είμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα