«Δεν ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να βολευτώ»

16:04 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν φαίνεται, από τα πρώτα παιχνίδια, πως ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν θα έχει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό μέσο να μην φανερώνει την δυσαρέσκεια του αλλά να ξεκαθαρίζει πως στην Κυπελλούχο Ισπανίας ήρθε για να κάνει καριέρα και όχι για να βολευτεί.
Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο διεθνής μέσος τόνισε: "Δεν μπορώ να σας πω τι σημαίνει να είσαι η καλύτερη αλλαγή σε μια ομάδα. Δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Εύχομαι πάντα στους συμπαίκτες

μου να είναι καλά και χαμογελαστοί. Αν τώρα πρέπει εγώ να πάρω το δυσάρεστο πρόσωπό μου σπίτι, θα το κάνω. Ομως δεν θα αφήσω ποτέ την ομάδα και τον προπονητή μου να το δει. Ολοι θέλουν να παίζουν κάθε λεπτό της σεζόν. Πάντα έλεγα ότι παίζω για την κορυφαία ομάδα του κόσμου αλλά ήρθα εδώ για να μπω στον ανταγωνισμό, να μάθω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, όχι να βολευτώ. Ο προπονητής μου ξέρει τι μπορώ να προσφέρω και στη θέση μου ανταγωνίζομαι με τους τρεις καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Οταν μου λέει ότι πρέπει να γίνω αλλαγή, θα δεχτώ, όμως δεν θα του δώσω την ευκαιρία να το αποφασίσει με ευκολία. Στην Μπαρτσελόνα ήρθα για να κάνω καριέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα