«Δεν φτάσαμε τυχαία εδώ»

23:13 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, φρόντισε να τονίσει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ότι η ομάδα του απέδειξε ότι δεν έφτασε τυχαία στην 3η θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. «Παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που είχαμε καταφέραμε να κερδίσουμε στην Τούμπα. Είμαστε χαρούμενοι που με αυτήν τη νίκη και με την παρουσία που είχαμε φτάσαμε ως εδώ. Δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ.

Η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση των πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τόσα φέτος. Ήταν αναμφίβολα η πιο πετυχημένη μας σεζόν.

Ήταν μία όμορφη χρονιά, που ξεκίνησε και τελείωσε πολύ ωραία.

Χάσαμε έναν τελικό, όμως αυτό δεν μας πτόησε. Δεν έπεσε η απόδοσή μας και παρά τις αντιξοότητες και τις ατυχίες μας τα καταφέραμε στο τέλος. Θα φανεί στην διάρκεια το εάν θα έχει συνέχεια αυτή η χρονιά. Είναι σίγουρα ένα προμήνυμα.

Για να έχει συνέχεια θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να έχουμε στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες. Το θετικό για εμάς είναι πως δεν είχαμε να σκεφτούμε κάτι άλλο εκτός από το να παίζουμε κάθε αγωνιστική για τη νίκη.

Δεν είχαμε άλλο πρόβλημα. Θέλω ν' αφιερώσω το γκολ στην οικογένειά μου. Στην γυναίκα μου που περιμένει το παιδί μας. Είναι ότι πιο όμορφο για έναν άνθρωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα