«Κιτρινόμαυρη» γνωριμία στη Νέα Φιλαδέλφεια

22:42 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ομάδα πυγμαχίας της ΑΕΚ στόχος από τους ιθύνοντες αποτελεί η επιστροφή στις επιτυχίες και στα καλά αποτελέσματα. Για αυτό και εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει μια αυτόνομη προσπάθεια, ώστε το τμήμα να γνωρίσει τις μεγάλες, παλιές του δόξες. Η δουλειά που γίνεται εκεί είναι αρκετά σκληρή με τον έφορο, Νίκο Κοενάκη να τρέχει όλες τις εξελίξεις και να περιμένει και την στήριξη του κόσμου. Για αυτό στο σημερινό ραντεβού που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι»

ιθύνοντες περίμεναν αρκετό κόσμο στην πρόκληση γνωριμίας που έγινε εδώ και αρκετές μέρες στους οπαδούς της ομάδας. Πραγματικά αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών» και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά της αίθουσα πυγμαχίας, αλλά και να συνομιλήσουν με αρκετούς αθλητές και τον έφορο για τους στόχους που έχουν τεθεί. Όλη η ημέρα κύλησε αρκετά καλούς ρυθμούς και το ενδεχόμενο μια τέτοια συνάντηση να πραγματοποιηθεί ξανά παραμένει ανοιχτό.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως συνεχίζετε η πώληση των μπρελόκ για την ενίσχυση της ομάδας. Τα μπρελόκ πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην Λεωφόρο Δεκελείας 138-140 στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το κόστος είναι μόλις 5 Ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα