Στον πάτο ο ΠΑΟΚ

22:12 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 6η αγωνιστική πλέι οφ
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα κι έτσι κατάφερε να κατακτήσει

την τρίτη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία, γλίτωσε από τα τρία δοκάρια των γηπεδούχων κι έτσι έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, που άφησε τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κυριαρχία του, ώστε να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι μετά από φάουλ του Επστάιν ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Η κυριαρχία αυτή συνεχίστηκε με τους Περιστειώτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αντιδράσει. Έπειτα οι Θεσσαλονικείς μπόρεσαν να βρουν τα πατήματά τους και να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, όμως. Έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τον Ατρόμητο να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει τη ροή του αγώνα και τα κατάφερε, αφού ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Οι Θεσσαλονιικείς δημιούργησαν αρκετές φάσεις εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι αντίπαλοί τους δεν μπορούσαν να βγουν στην επίθεση. Ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που έδειξε πως στόχος είναι η ισοφάριση, αλλά η προσπάθειά του βρήκε στο δοκάρι, όπως και το επόμενο σουτ που έκανε έξω από την περιοχή. Ίδια ήταν η κατάληξη και σε σουτ του Σταφυλίδη, με τον Ιτάνζ να μένει όρθιος και απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας. Έτσι όσο ο χρόνος περνούσε ο Ατρόμητος παρακολουθούσε με ανακούφιση το ότι διατηρούσε το προβάδισμα. Έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο τον φέρνει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και στέλνει τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης (88' Τσουκαλάς), Έτο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λάζαρ, Γιάννου (46'Παπαζογλου), Λίνο, Νιμανί, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (69' Γεωργιάδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου, Νάστος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Σφακιανάκης (67' Μήτρογλου), Καραμάνος, Δημούτσος (60' Αθανασίου), Επστάιν (57' Ιγκλέσιας), Αναστασάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα