«Δεν έχουμε κάτι με την ΑΕΚ»

14:41 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Στόχος του δήμου Φυλής είναι να πέσουν οι τόνοι σχετικά με τα γραφόμενα για τις σχέσεις της με την ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και να βρεθεί λύση με τις εκκρεμότητες, που αφορούν στο κλειστό της Ζωφριάς. Αυτό -τουλάχιστον- αντιληφθήκαμε εμείς. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Φυλής, Κώστας Σκαμαντζούρας, αποκάλυψε πριν

από λίγο προς το aek365.gr: «Αύριο (Τετάρτη), στη μία το μεσημέρι, έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα θέματα. Υπάρχει η πρόθεση από την άλλη πλευρά να πάνε όλα καλά. Μας είπαν ότι και τα βαψίματα θα γίνουν και διάφορα άλλα». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε κάτι (να χωρίσουμε) με την ΑΕΚ».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου, Δημήτρη Κάσσου, ο οποίος τόνισε στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ»: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κόντρα με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Θα γίνουν κάποιες επαφές, προκειμένου για έγγραφες εγγυήσεις. Για γραφειοκρατικούς λόγους, που αφορούσαν στο νομικό πρόσωπο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις έγινε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για να φιλοξενηθεί στο κλειστό. Από κει και πέρα, για τη θέρμανση, που χρειάζεται η ΑΕΚ και γράφεται κατά κόρον, θα συζητηθεί όταν γίνει η επαφή. Πρέπει να υπάρξουν γραπτές δεσμεύσεις για επιμέρους συμφωνίες της συνεργασίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα