Διώχνει Κρόιφ ο Άγιαξ

13:50 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα το Δ.Σ του Άγιαξ περιμένει τις παραιτήσεις τόσο του Γιόχαν Κρόιφ όσο και του Έντγκαρ Ντάβιντς καθώς, σε χθεσινή έκτακτη σύσκεψη, αποφασίστηκε η απομάκρυνση των δυο πρώην άσων της ομάδας από τον σύλλογο δια παντός. Σε περίπτωση που αρνηθούν να παραιτηθούν, τότε η τύχη τους θα κριθεί σε μίτινγκ των μετόχων στις 12 Δεκεμβρίου μόνο που το 73% των μετοχών βρίσκεται στην κατοχή των μελών του Δ.Σ. οπότε θεωρείται σίγουρη η απομάκρυνση των δυο παλαίμαχων άσων.

Σε δηλώσεις του το μέλος του Δ.Σ., Ρόμπι Κιν Τζούνιορ τόνισε: " Η πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου

εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις μεθόδους που ακολουθούν. Έτσι, τους ζητήσαμε να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Περιμένουμε απάντηση την Τρίτη στο αίτημά μας. Επιπρόσθετα, τους ζητάμε να μην επιστρέψουν ποτέ στον Άγιαξ σε παρόμοια θέση. Αυτό έχει να κάνει και με τον Γιόχαν Κρόιφ". Εκτός των Κρόφ, Ντάβιντς, εκτός Άγιαξ τίθενται και οι Τεν Χάβε, Ρομέρ και Όλφερς.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες υπήρξαν καταγγελίες σύμφωνα με τις στην διάρκεια ενός Δ.Σ. απευθυνόμενος στον Ντάβιντς του είχε πει: "Βρίσκεσαι στο Δ.Σ. επειδή είσαι μαύρος". Το γεγονός επιβεβαίωσαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. ενώ το κλίμα για τον Κρόιφ έγινε ακόμα πιο άσχημο με την ενέργεια του να καταθέσει αγωγή κατά μελών του Δ.Σ. επειδή εκείνα προχώρησαν στην πρόσληψη του Λουίς αν Χάαλ σε διευθυντικό πόστο χωρίς να ενημερώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα