Παρηγοριά οι ασίστ για Σισέ

14:11 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Λάτσιο, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν παρουσιάζεται το ίδιο αποτελεσματικός απέναντι στην αντίπαλη εστία όπως στον Παναθηναϊκό με τον Γάλλο επιθετικό να παρηγορείται με το γεγονός πως έχει συνεισφέρει έξι ασίστ και να υποστηρίζει πως η αλλαγή θέσης από το κέντρο στην πτέρυγα είναι η αιτία πίσω από την επιθετική "ανομβρία". Τέλος αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία για να πετύχει το 100ο του γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Σισέ μίλησε
- Για το φετινό πρωτάθλημα: "Είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους μας".
- Για την αλλαγή θέσης από τον Έντι Ρέγια: "Ο προπονητής με χρησιμοποιεί στην δεξιά πλευρά και κινούμε σε διαφορετικούς χώρους σε σχέση με την παρουσία μου στην Ελλάδα. Πλέον πρέπει να φθάσω στην περιοχή και να δώσω πάσα. Στο μέλλον θα ήθελα να έχω περισσότερους χώρους και να σουτάρω. Έχω ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο χειμωνιάτικος καιρός με δυσκολεύει. Με παρηγορούν οι έξι ασίστ μου".
- Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του: "Θα γυρίσω στην Γαλλία για να κλείσω την καριέρα μου και για να πετύχω το 100ό μου γκολ στην Ligue 1. Θα μετάνιωνα, αν δεν το έκανα, αφού είμαι πολύ κοντά στον στόχο".

Keywords
Τυχαία Θέματα