Δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για Κωστέ και... ξέσπασμα για στρατό και οικονομικά προβλήματα

20:12 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Κωστένογλου τεχνικός της Ανόρθωσης μετά την ήττα και από την ΑΕΚ με 2-1 μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας που μεταφέρονται και στο γήπεδο, στο θέμα του στρατού για τους νεαρούς παίκτες ενώ εξέφρασε το παράπονο του προς αυτούς που δεν θέλουν την εταιρεία και βάζουν την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όταν ανέλαβε ο Κωστένογλου ήταν γνώστης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα αλλά πήρε το ρίσκο.

Αναλυτικά:

Για τον στρατό: "Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται για το καλό του ποδοσφαίρου και αν θέλουμε τους παίκτες μας πρέπει να τους βοηθούμε. Θέλω να τους βάζω όμως είναι ταλαιπωρημένοι. Πρέπει όμως να υπάρχει και η ανάλογη αντιμετώπιση στους νεαρούς. Για αυτό ίσως και η Εθνική να έχει πρόβλημα. Κρίνεται σωστό επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να φυλάνε νούμερα το πρωί και μετά να έρχονται προπόνηση ή στα ματς;»

Για το ματς: «Θεωρώ ότι ο αντίπαλος χωρίς να μας δημιουργήσει ευκαιρίες κατάφερε να μας βάλει δύο γκολ. Εμείς είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με Οχαγιόν και Κολαούτι και στην συνέχεια δεχθήκαμε το 2ο γκολ. Στην συνέχεια μειώσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Με τέτοια νοοτροπία δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Δεν έχω παράπονο υπάρχει όμως έλλειψη εμπιστοσύνης. Για το θέμα του στρατού οι μικροί ξυπνάνε από τις 5 το πρωί, το θεωρώ πρωτόγνωρο».

Για τα οικονομικά και εταιρεία: «Εγώ βρίσκομαι δύο εβδομάδες εδώ. Η ομάδα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ομάδα. Οι ομάδες που είναι ψηλά είναι αυτές που θεωρητικά δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Αν δεν βρεθεί κάποια λύση, να γίνει εταιρεία και να μπει μια τάξη στα οικονομικά. Είναι δυνατόν μια ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει ανάγκη μια λύση. Υπάρχει η πίεση από τον κόσμο, υπάρχουν τα προβλήματα όμως έχω παίκτες που φοβούνται να πάρουν την μπάλα. Είναι θέμα ψυχολογίας. Αποδέχομαι ότι χάσαμε όμως προσπαθούμε με τα τόσα προβλήματα να παίξουμε μπάλα. Τα προβλήματα τα κουβαλάνε οι παίκτες συνεχώς μαζί τους από την προπόνηση μέχρι το ματς. Αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να δω τι θα γίνει με τον κο Πουλλαΐδη. Για μένα η κατάσταση είναι ανεξήγητη. Δεν θέλουν την εταιρεία όμως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κι εγώ κατάγομαι από την Μικρά Ασία και ξέρω τι σημαίνει η προσφυγιά και η ιστορία της ομάδας. Ίσως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται που θα οδηγηθεί αυτή η ομάδα».

Πηγή: balla.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα