Ταφόπλακα για Άρη

19:27 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μάνταλος΄

Ήττα που σφίγγει τη θηλιά του υποβιβασμού στο λαιμό του γνώρισε ο Άρης από τον Πλατανιά με 2-1. Το γκολ

που έκρινε την αναμέτρηση το πήρε πάνω του ο βοηθός θεωρώντας ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή (ούτε οι κάμερα δεν το ξεκαθάρισε). Στη συγκεκριμένη φάση οι παίκτες του Άρη επιτέθηκαν στον βοηθό και τον χτύπησαν και πλέον αν όλα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα αναμένεται να υπάρξει τιμωρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλέον το Πρωτάθλημα εξελίσεται σε δράμα για τον Άρη που πέρσι σώθηκε με ανέλπιστες νικες και δανεικούς ενώ φέτος γνωρίζει την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο με τον Πλατανιά όμως να καταφέρνει στις καθυστερήσεις ημιχρόνου να σκοράρει. Ο Μπέλιτς σέντραρε από αριστερά και ο Τόρες ξέφυγε από τον Μπουγαΐδη και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ανεβασμένος ο Άρης στην επανάληψη. Στο 55' είχε μια καλή φάση με τον Τάτο και στο 68' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Τάτος με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μανιά και αυτός με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς όμως απάντησε καθώς στο 77' ο Διούδης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, ο Φάισκα έκανε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ του Άρη να διώχνει. Ο βοηθός έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και η ομάδα των Χανίων έκανε το 2-1. Μετά την υπόδειξη από τον βοηθό οι παίκτες του Άρη του επιτέθηκε με τα ΜΑΤ να τον προστατεύουν όχι όμως πριν δεχθεί κάποια χτυπήματα. Η μαζική αυτή επίθεση οδήγησε τον διαιτητή να διακόψει το ματς και στη συνέχεια να αποβάλει το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού τιμ αλλά και τους Μπουγαΐδη και Μπακασέτα. Οι δύο παίκτες έφυγαν με λυγμούς από το γήπεδο. Τελικά μετά από παραινέσεις του Σούλη Παπαδόπουλου οι ποδοσφαιριστές των "κίτρινων" επέστρεψαν στο χορτάρι και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Ο Πλατανιάς στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Δημήτρης (73'Θέρα), Φαίσκα, Γιαχία, Ινκούμ, Τετέ, Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης (60'Φερνάντες), Μπέλιτς, Βλαχοδήμος, Τόρες.

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Κύργιας, Οικονομόπουλος, Τσιάρας (46'Αγκάνθο), Τάτος, Τσουμάνης (67'Παπαδόπουλος), Μπακασέτας, Μανιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα