«Δε νομίζω πως θα πάμε σε κάποιο διεθνές μίτινγκ»

17:17 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την απαισιοδοξία του, πως λόγω των οικονομικών προβλημάτων, δε θα καταφέρει φέτος η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί σε κάποιο διεθνές μίτινγκ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ για το άθλημα της κολύμβησης, Χριστόδουλος Χούμας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Προς στιγμήν είναι πολύ θολό το τοπίο. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν ομοσπονδία, δε νομίζω πως θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε

σε κάποιο διεθνές μίτινγκ από αυτά που ακολουθούν. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει μια πιθανότητα να πάμε στην Πολυεθνή Συνάντηση του Κιέβου ως Εθνική εφήβων/κορασίδων, αλλά και αυτή μας η συμμετοχή είναι υπό αναστολή.

Είμαστε γενικά σε μία περίοδο όπου δύσκολα μπορούμε να στείλουμε κολυμβητές στο εξωτερικό. Σίγουρα αυτοί οι αγώνες θα τους βοηθούσαν πάρα πολύ στην προετοιμασία τους για το καλοκαίρι, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον», είπε ο κ. Χούμας και έκλεισε αναφερόμενος στους Χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών που ακολουθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε πέντε περιφέρειες της Ελλάδας:

«Στόχος αυτών των αγώνων είναι η συμμετοχή των παιδιών. Είναι για πολλά από αυτά, η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και μια καλή ευκαιρία για να μαζέψουν εμπειρίες. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο, υπάρχει αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή από τα παιδιά αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα