«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

17:10 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για τη χθεσινή πρόκριση του ΝΟ Βουλιαγμένης, παρά την ήττα (13-10) από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο 27χρονος περιφερειακός των «μπέμπηδων», στάθηκε στην πρόκριση της ομάδας του, για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών, αλλά μίλησε και για τη συνέχεια της σεζόν:

«Ήταν μια γλυκιά ήττα για εμάς η χθεσινή, αφού κατορθώσαμε έστω και δύσκολα να πάρουμε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Μας αφήνουν μια πικρή γεύση

τα πολλά γκολ που δεχθήκαμε και στα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα δεν ήταν στο επίπεδό μας, παρόλα αυτά έπαιξε ένα άναρχο πόλο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό.

Από αυτό το ζευγάρι αγώνων, κρατάμε μόνο την πρόκριση της ομάδας για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από κει και πέρα, τώρα θα δούμε τη Δευτέρα με ποιον θα παίξουμε στην επόμενη φάση. Αν αποφύγουμε τη Γιούγκ, η οποία είναι πανίσχυρη και το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για πρόκριση στο Φάιναλ-Φορ του Βελιγραδίου.»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με Μαυροβούνιο (Τετάρτη 27/3) και Κροατία (Σάββατο 30/3) για την προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη απαίτηση στην ομάδα γι' αυτά τα παιχνίδια. Στόχος όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες δυνατές ομάδες, είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αφού είμαστε μια ανανεωμένη και νεανική ομάδα. Δεν έχει ουσία το αποτέλεσμα των αγώνων αυτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα