Δεν επιβεβαιώνονται εντάλματα σύλληψης για άλλους προέδρους της ΑΕΚ

16:57 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της σύλληψης του Αντρέα Δημητρέλου κυκλοφόρησε και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ η φημολογία πως έχουν εκδοθεί από την εισαγγελία εντάλματα σύλληψης και για τους άλλους προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ που θήτευσαν από το 2004 και μετά και συγκεκριμένα για τους Ντέμη, Θανόπουλο, Κιντή και Αδαμίδη.. Μετά από ρεπορτάζ του aek365 τόσο από αστυνομικές πήγες, όσο κι από την ΠΑΕ ΑΕΚ

αλλά και από κάποιους εκ των πρώην προέδρους η φημολογία δεν επιβεβαιώνεται από ΠΟΥΘΕΝΑ.

Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε από νομικούς κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΚ οι Ντέμης Νικολαϊδης, Γιώργος Κιντής και Νίκος Θανόπουλος δεν διατρέχουν κίνδυνο άμεσης σύλληψης βάσει του νόμου που ίσχυε όταν ήταν πρόεδροι. Οπότε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ασκηθεί ποινική δίωξη για τους πρώην πρόεδρους όμως αυτή σημαίνει τακτική δικάσιμο σε 1-2 χρόνια και βέβαια δεν βγαίνει ένταλμα σύλληψης για πλημέλημα. Για τον μόνο που, σύμφωνα με τις ίδιες νομικές πηγές, βάσει νόμου μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι για τον Σταύρο Αδαμίδη όμως ούτε αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί πως έχει ήδη συμβεί.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κιντής ήταν μόνο πρόεδρος και όχι διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα λίγο μικρότερο από το διάστημα που ήταν πρόεδρος και ο Θωμάς Μαύρος το καλοκαίρι του 2012 οπότε είναι μάλλον δύσκολο να έχει οποιαδήποτε ποινική ευθύνη. Σημασία έχει πάντως πως η φημολογία δεν έχει επιβεβαιωθεί για κανέναν πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ χωρίς βέβαια να αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα