Την επόμενη Πέμπτη απολογούνται Κατίδης και ΑΕΚ

17:17 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη (28/03) θα απολογηθούν ο Γιώργος Κατίδης και η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή, μετά την Πειθαρχική Δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Να θυμίσουμε πως ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, βασιζόμενος στο άρθρο 23 κάλεσε σε απολογία και την «Ένωση», αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Βέροιας ο 20χρονος μέσος. Στην ΑΕΚ

πάντως δεν ανησυχούν πως θα προκύψουν ευθύνες για τον σύλλογο, μιας και επίσημα η ΠΑΕ καταδίκασε το γεγονός και συν τοις άλλοις τιμώρησε άμεσα τον παίκτη, αφήνοντάς τον εκτός μέχρι το καλοκαίρι και βάζοντάς του και χρηματικό πρόστιμο. Άλλωστε στην παράγραφο 3 του εν λόγω άρθρου, αναφέρεται ρητά πως σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η ομάδα δεν είχε ευθύνη για την κίνηση του παίκτη, απαλλάσσεται από τις κατηγορίες και υπόλογος είναι μόνο ο ποδοσφαιριστής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 19-03-2013 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη για την Πέμπτη 28.03.2013 και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».

Keywords
Τυχαία Θέματα