«Χτύπησε» ξανά ο Θεοδωρίδης

11:30 13/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν έμεινε πολλές μέρες σιωπηλός ο Σάββας Θεοδωρίδης και μετά την νέα προφητεία ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα επανήλθε δριμύτερος φωνάζοντας αυτή την φορά για τα πέναλτι που έχουν δοθεί στον Παναθηναϊκό την εφετινή σεζόν

αλλά και για τον... πόλεμο (!) που δέχεται η πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ", ο Θεοδωρίδης τόνισε: "Έχει παραγίνει αυτή η ιστορία με τον Παναθηναϊκό και τα πέναλτι που του δίνουν με σχετική ευκολία και μάλιστα σε καθοριστικές στιγμές. Το ίδιο έργο είδαμε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν αυτή η φάση είχε γίνει με τον Μιραλάς θα του είχαν δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Αυτό που συμβαίνει με τον Λέτο είναι πρωτοφανές".

Το θέμα της διαιτησίας συνεχίζει να προκαλεί και να δημιουργεί μόνιμα ερωτήματα. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;
"Εμείς το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια. Το μόνο που θέλουμε είναι διαιτησία 50-50 και να σταματήσει αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και βλέπει τι συμβαίνει. Τελικά αυτή η ιστορία έχει εξελιχθεί σε αστεία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει στην ΕΠΟ να δουν τι συμβαίνει γιατί έτσι προκαλούν. Ό,τι και να γίνει στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Πέναλτι αυτοί, γκολ εμείς! Είδαμε τι μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα και πώς κερδίζει τα παιχνίδια. Ευχαριστιέται ο κόσμος να βλέπει μπάλα και καλούς παίκτες να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο".

Και όλα αυτά τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι έχουν τρομερά προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες.
"Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να αντέξει τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες παικτών και μάλιστα για μεγάλο διάστημα και σε εποχή που τα παιχνίδια είναι πολλά και δύσκολα. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ήμουν προβληματισμένος για το πόσο μπορεί να αντέξει η ομάδα. Όμως δέιχνουν χαρακτήρα τα παιδιά και αυτοί που παίζουν καλύπτουν τα κενά και τα δίνουν όλα. Το ρόστερ είναι μεγάλο και πλήρες και αυτό φαίνεται στις δύσκολες στιγμές. Έχει παικταράδες ο Θρύλος και για αυτό λέω ότι στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ας του κάνουν πόλεμο. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Η ομάδα θα ηρεμήσει τώρα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα υπάρχει ξεκούραση και τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην συνέχεια".

Έχει και ο Βαλβέρδε μερίδιο στις επιτυχίες;
"Φυσικά. Πάντα ο προπονητής έχει μερίδιο. Έργο Βαλβέρδε είναι αυτός ο Ολυμπιακός και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά του και να τον στηρίζουμε. Και ο κόσμος το ίδιο θα πρέπει να κάνει. Μπαίνουν παίκτες στην ενδεκάδα και παίζουν σε άλλες θέσεις και τον δικαιώνουν για τις επιλογές του. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι πιο δύσκολο και ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όμως προχωράμε για να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τρελάθηκα με τον κόσμο στην Κέρκυρα. Διψάει για την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βλέπει και αυτά που συμβαίνουν και είναι πιο δυναμικός με μεγαλύτερο πάθος. Εντάξει, ξέρουμε ποιος είν

Keywords
Τυχαία Θέματα