Η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό

H πιο κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε, καθώς αναμένεται να κλείσε είτε αρνητικά, είτε θετικά η υπόθεση με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα περιμένει άλλο και περιμένει να πάρει εγγυήσεις από την πλευρά Τσάκα, ο οποίος δηλώνει σίγουρος πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Για την πρόταση του Σουλτάν, αν μέχρι τώρα υπήρχε έστω η δικαιολογία του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ, πλέον κι αυτή έπαψε να ισχύει.

Συνεπώς,

η μέρα της αλήθειας έφτασε και η πλευρά Βαρδινογιάννη περιμένει να μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ και να χρησιμοποηθούν απευθείας από τον νέο μεγαλομέτοχο για τις ανάγκες της ομάδας.

Οι συνεργάτες του Τζίγκερ ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα και να δεσμευτούν για τον Παναθηναϊκό με εγγυημένο τρόπο. Να μπουν δηλαδή σε τράπεζα σοβαρή, αναγνωρισμένη διεθνώς και με τρόπο τέτοιο που δεν θα μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει όποτε θέλει τα χρήματα και να αποχωρήσει χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα τώρα με όσα διαρρέει η πλευρά του Πρίγκιπα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα επενδυτή, Παναγιώτης Πετρόπουλος θα συναντήσει τον νομικό έκπροσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, στον οποίο και θα παραδώσει ένα φάκελο με έγγραφα, τα οποία θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Στο φάκελο, θα περιέχονται οι τραπεζικές εγγυήσεις για τα 15 εκατομμύρια ευρώ, η πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα μέχρι να γίνει η αλλαγή του νόμου από την Πολιτεία και επίσης η πρόταση του για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών.

Αν γίνουν όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει σελίδα, διαφορετικά το deal θα λάβει άδοξο τέλος και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει άλλες προτάσεις για να λύσει τα οικονομικά και διοικητικά του προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα