Ποιος Ομπράντοβιτς και ποιος Διαμαντίδης;

Τη Δευτέρα (12/12) το βράδυ, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΠΣΑΤ, βραβεύτηκαν, λέει, οι καλύτεροι της χρονιάς!

Δεν μπόρεσα να δω από την τηλεόραση την εκδήλωση οπότε έψαξα για το σχετικό άρθρο στα αθλητικά site και λέω "στα" γιατί πραγματικά με το πρώτο δεν πείστηκα, κάποιο τυπογραφικό λάθος(ή λάθη) πρέπει να έγινε, λέω. Τελικά όμως τα άρθρα των άλλων site επαλήθευσαν το πρώτο.

Ποιος Ομπράντοβιτς μωρέ;
Ο προπονητής

που έκανε πέρυσι όλη την μπασκετική Ευρώπη να παραμιλάει, όλους τους προπονητές της Ευρώπης να ψάχνονται (κυρίως με τη ζώνη που "ανακάλυψε" για να παίξει την Μπάρτσα και τον Ναβάρο) και όλους αυτούς μαζί (φιλάθλους & προπονητές) να αναρωτιούνται μέχρι που μπορεί να φτάσει-τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος. Αυτός λοιπόν δεν ήταν ούτε καν στις επιλογές των δημοσιογράφων για να ψηφιστεί ο καλύτερος προπονητής για το 2011 στην Ελλάδα. Λες και η Ελλάδα έχει τις άπειρες επιτυχίες κάθε χρόνο και δεν ήξεραν ποιους να πρωτοδιαλέξουν ως επιλογές.

Αυτός που έκανε κάτι που έμοιαζε αδύνατο να γίνει, πραγματικότητα, αυτός που πήρε ένα ολόκληρο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως το απόλυτο αουτσάϊντερ, από τα πλέι οφ και μετά, δεν έλαβε την αναγνώριση που του άρμοζε από τον ΠΣΑΤ(δηλαδή την πρώτη θέση) για να την πάρει ποιος, ο Φερνάντο Σάντος!!!!

Ο Σάντος ο οποίος πέτυχε το απετύχοτο (όπως λέει και ο μεγάλος Σεφερλής)! Να καταφέρει δηλαδή να προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου(το είχε πάρει ο Γιαννάκης το βραβείο αυτό το 2005?!) μέσα από έναν όμιλο με την αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου(λέμε τώρα)!
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Και ποιος Διαμαντίδης μωρέ;
Σέβομαι και αναγνωρίζω την επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη, ποιος δεν αναγνωρίζει άλλωστε ένα παγκόσμιο μετάλλιο πόσο μάλλον όταν είναι και χρυσό. Ένα όμως μετάλλιο δεν μπορεί να συγκριθεί με όλα αυτά που κατάφερε ο Διαμαντίδης το 2011. Πρωταθλητής Ευρώπης (Ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο πες), πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης, πολυτιμότερος παίχτης του Final 4, καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης και φυσικά μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης!

Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή; Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να βγει πρώτος σκόρερ!

Αν για το βραβείο του προπονητή μπορεί να πει κάποιος πως θα μπορούσε να το πάρει και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο (αν και αμφιβάλω πως είχε τέτοιο μερίδιο στην επιτυχία όσο ο Ζοτς), για αυτό το βραβείο δεν υπάρχει άλλη επιλογή, Δημήτρης Διαμαντίδης (για όλους τους λόγους που προανέφερα).

ΥΓ 1: Το να αναδεικνύεται μια Ελληνίδα (ή 'Έλληνας) κορυφαία στον κόσμο σε αυτό που κάνει είναι κάτι το απίστευτο. 'Η τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι πριν από λίγες ώρες...

ΥΓ 2: Το ποιοι πήραν το βραβείο fair play, γιατί το πήραν και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ το πήραν, καλύτερα να μην το σχολιάσω...

teo"drew nicholas"13

Keywords
Τυχαία Θέματα