Χότζον: Ελπίζω να μην τα παρατήσει ο Τζέραρντ

16:03 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» στάθηκε στην ανάγκη για να πάει οπωσδήποτε στα τελικά της Βραζιλίας η ομάδα και εξήγησε τους λόγους που πιστεύει ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να μην αποσυρθεί.

«Εύκολα οι παίκτες μετά από μία ηλικία μιλούν για την αποχώρησή τους. Όταν όμως έρχεται η ώρα για να το κάνουν πράξη, συνειδητοποιούν ότι δεν θέλουν να σταματήσουν από την εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Στίβεν», είπε αρχικά ο Χότζον και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για την Αγγλία είναι να πάει στο Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα, ελπίζω

ότι και μετά από αυτό, ο Τζέραρντ, ο Λάμπαρντ και ο Κόουλ θα παραμείνουν στην ομάδα. Αν δεν γίνει αυτό, θα δούμε τι θα κάνουμε...».

Εν συνεχεία, ο Ρόι Χότζον αναφέρθηκε και στους Γιαγκέλκα και Κέιχιλ που κλήθηκαν να αναπληρώσουν το κενό των Τέρι και Φέρντιναντ και είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς. Τους είδα και με την Μολδαβία αλλά και με την Ουκρανία να τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Αν συνεχίσουν έτσι, πιστεύω ότι με τα χρόνια θα μιλάμε για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, όπως μιλάμε τώρα για τον Τέρι και τον Φέρντιναντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα