Σφαλιάρα για Βαλένθια στην Ανδαλουσία

14:57 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 4η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο η Μπέτις πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Βαλένθια επικρατώντας με 3-1. Ο Χόρχε Μολίνα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτο και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Σάλβα Μπαγέστα στο 22' και το 35'. Η Βαλένθια

κατάφερε απλά να μειώσει με τον Ρικάρντο Κόστα στο 68'.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Παουλάο, Αμάγια, Νάτσο, Τσάβι Τόρες, Ματίγια, Χουανφράν, Βαντίγιο (62'Σεντρίκ), Σάλβα Σεβίγια (83'Νόσα), Μολίνα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Κόστα, Ματιού, Μπερνάτ, Οριόλ Ρομέου, Παρέχο (65'Φεγκουλί), Παμπόν, Μπανέγκα, Ζόνας, Πόστιγκα.

ΜΑΛΑΓΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Ένα άνετο βράδυ πέρασε η Μάλαγα η οποία με πρωταγωνιστή τον Μουνίρ Ελ Χαμνταουί "σκόρπισε" με 5-0 τη Ράγιο . Ο εξαιρετικός Μαροκινός άνοιξε το σκορ στο 31' και εννέα λεπτά μετά ο Πορτίγιο έκανε το 2-0. Ακολούθησε το γκολ του Ελισέου στο 49' για να "χτυπήσει" και πάλι ο Ελ Χαμνταουί στο 62ο λεπτό. Πέντε λεπτά μετά ο Μαροκινός ολοκλήρωσε το σόου του κάνοντας χατ-τρικ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Σέρχιο Σάντσεθ, Ανχελέρι, Αντούνες, Ντάρνερ, Τισόνε (79'Καμάτσο), Μοράλες (72'Φαμπρίς), Πορτίγιο, Ελισέου, Ελ Χαμνταουί (82'Σάμουελ Γκαρσία).

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκαλεάνο (46'Άρμπιλα), Γκάλβεθ, Νάτσο, Σαούλ, Τρασόρας, Σεμπάστιαν Φερνάντες (66'Μοχίκα), Βιέρα, Μπουένο (52'Αντριάν), Λαριβέι.

ΧΕΤΑΦΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Με πρωταγωνιστή τον Μικού η Χετάφε επικράτησε 2-1 της Οσασούνα και την άφησε χωρίς βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 11' το σκορ με τον Τόρες με τη "Χέτα" να πιέζει στη συνέχεια και να ισοφαρίζει στο 35' με τον Μικού. Στο 43' ο σκόρερ των γηπεδούχων με "ψαλίδι" έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά στο 52ο λεπτό δεν αστόχησε και έκανε την ανατροπή για την ομάδα του γράφοντας το 2-1. Η Οσασούνα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85' είχε δοκάρι με τον Οριόλ.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Λισάνδρο, Αλέξις, Εσκουδέρο, Μίτσελ, Μοσκέρα (87'Μπόρχα), Πέδρο Λεόν, Λαφίτα (71'Σαράμπια), Ντιέγκο Κάστρο, Μικού (77'Κολούνγκα).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάνεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Όιερ, Λοτιές (78'Λόλο), Σίλβα, Πουνιάλ (69'Όμβου), Τόρες, Αρμεντέρος, Θεχούδο (46'Σίσι), Οριόλ Ριβέρα.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Η κακή διαιτησία του Ιγκλέσιας Βιγιανουέβας έκρινε το ματς στη Γρανάδα όπου η τοπική ομάδα έχασε με 1-0 από την Εσπανιόλ. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν φάσεις αλλά στο 75' ο διαιτητής έδωσε από του πουθενά έμμεσο στους Καταλανούς. Η μπάλα πήγε τον Λανθαρότε ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Εννέα λεπτά μετά ο διαιτητής χτύπησε και πάλι αποβάλλοντας τον Ιγκάλο με δύο κίτρινες μέσα σε δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μουρίγιο, Ντιακατέ (46'Μάινθ), Ανγκούλο, Φραν Ρίκο, Ρέθιο. Ντάνι Μπενίτεθ (66'Ιγκάλο), Μπουονανότε, Περέιρα, Ρίκι (79'Ελ Αράμπι).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κίκο Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Φουέντες, Λόπεθ, Άμπραχαμ (56'Στουάνι), Σάντσεθ, Σιμάο (80'Άλεξ Φερνάντεθ), Λανθαρότε, Σέρχιο Γκαρθία (59'Θιεβί).

Keywords
Τυχαία Θέματα