Χωρίς προβλήματα ο Άρης

19:09 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς προβλήματα ο Άρης υποδέχεται αύριο το βράδυ (19.00, ΕΤ3) στο Αλεξάνδρειο την Κομουνάλικ Γκρόντνο από την Λευκορωσία στον επαναληπτικό της ήττας με 3-1 για την φάση των ‘32' του Challenge Cup.
«Είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί, που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε εμείς το φαβορί. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, μετά την επικράτηση επί της Κηφισιάς το Σάββατο.

Άλλωστε, οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία...», είπε ο λίμπερο των κίτρινων Λάμπης Μπαμπαλιούτας στο www.arisac.gr και πρόσθεσε «Η Κομουνάλικ είναι μία ψηλή ομάδα, που διαθέτει δύναμη πάνω στο φιλέ και αυτό είναι σίγουρα ένα σημείο, που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι παρ΄ ότι καταφέραμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, εντούτοις, είχαμε πρόβλημα πάνω στο φιλέ, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει αύριο στο Αλεξάνδρειο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο και θέλουμε όλους μας τους φιλάθλους κοντά μας».
Ο Άρης χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο ‘χρυσό σετ' (στους 15 πόντους)

«Όλοι στο Αλεξάνδρειο!»
Η διοίκηση του ΑΣ Άρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας:
«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν αύριο στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο, για να βοηθήσουν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον επαναληπτικό αγώνα με την Κομουνάλικ Γκρόντνο για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και η παρουσία όλου του κόσμου του ΑΡΗ είναι απαραίτητη!»

Keywords
Τυχαία Θέματα