Για την ανατροπή ο Παμβοχαϊκός

18:57 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Χάρκοβο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή του Παμβοχαϊκού, που αύριο (18.00) αντιμετωπίζει την τοπική Λοκομοτίβ στον επαναληπτικό αγώνα για τους ‘8' του CEV Cup.
Οι Ουκρανοί είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ στο Λουτράκι, ωστόσο ο Παμβοχαϊκός όπως ξεκαθάρισε κι ο Νίκος Ζαλμάς ταξίδεψε στην Ουκρανία με στόχο να κάνει την ανατροπή.
Η Λοκομοτίβ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη στη Ρωσική Σούπερλιγκα καθώς

κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Ισκρα Οντίντσοβο, με τον διαγώνιο της Σεργκέι Τιούτλιν να σημειώνει (για 4η φορά στη φετινή σεζόν) 30 πόντους.
«Παρά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, προσωπικά περιμένω και πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς και στο Λουτράκι. Εμείς κερδίσαμε με 3-1, αλλά όλα τα σετ κρίθηκαν στον πόντο. Εχουμε κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και στο δεύτερο ματς για να πάρουμε την πρόκριση», είπε στο www.volleyleague.gr ο Γιούρι Φιλίποφ και συνέχισε: «Η εικόνα του Παμβοχαϊκού δεν ήταν έκπληξη για μένα, αφού ξέρω ότι οι Ελληνικές ομάδες εντός έδρας παίζουν πολύ καλά. Εμείς είμαστε λίγο κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα μεγάλα ταξίδια, αλλά θέλουμε πολύ να προκριθούμε».
Ο Παμβοχαϊκός σήμερα το απόγευμα προπονήθηκε στο επιβλητικό Sport Palace του Χάρκοβο, την έδρα της Λοκομοτίβ, στην οποία αναμένεται να βρεθούν 2.500 οπαδοί των γηπεδούχων, με τον Νίκο Ζαλμά να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα στάνταρ της περασμένης Τετάρτης και ξέροντας τα λάθη που κάναμε, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε υποδοχή και επίθεση. Αν μείνουμε κοντά στο σκορ και δεν τους αφήσουμε να πιέζουν στο σέρβις τότε μπορούμε», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε με νόημα: «Εμείς δεν ήρθαμε τουριστική αποστολή κι αυτό γιατί και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί χάνοντας το στις λεπτομέρειες. Περιμένω να δω αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν στέκομαι τόσο στην πρόκριση, αλλά στην εικόνα που θα δείξουμε και θέλω να δω καλό βόλεϊ σε ένα δεύτερο συνεχόμενο σκληρό παιχνίδι».
Ο Παμβοχαϊκός με ήττα ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ενώ με νίκη ανεξαρτήτου σκορ η πρόκριση θα κριθεί στο ‘χρυσό σετ' (στους 15 πόντους)

Keywords
Τυχαία Θέματα