Σκέφτονται θέσεις όρθιων στην Αγγλία

18:27 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι κερκίδες για όρθιους είχαν απαγορευθεί έπειτα από την τραγωδία του Χίλσμπορο, τη 15η Απριλίου 1989 και όλα τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ είχαν αποκλειστικά, καθίσματα για όλους ,από το 1994.
Από την ημέρα που στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχασαν τη ζωή τους 96 φίλοι της Λίβερπουλ λόγω συνωστισμού και παντελούς έλλειψης οργάνωσης, το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο από οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Στον 21ο αιώνα, πλέον, οι Άγγλοι οπαδοί σκέφτονται να... γυρίσουν το χρόνο πίσω και να θυμηθούν ξανά τις μέρες που όρθιοι στο γήπεδο έδιναν παλμό και ένταση

στα παιχνίδια των ομάδων τους. Φυσικά, βάζουν σε προτεραιότητα την ασφάλεια και με βάση αυτή, θα παρουσιάσουν το πλάνο τους στα αρμόδια όργανα.
Η Άστον Βίλα, 12 σύλλογοι από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και όλοι από την Πρέμιερ Λιγκ Σκοτίας θα στηρίξουν την προσπάθεια της Ένωσης Φιλάθλων Ποδοσφαίρου.
Οι σκέψεις αυτές, πάντως, είχαν κάνει ξανά την εμφάνισή τους στο πρόσφατο παρελθόν και από τότε, η διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, είχε εμφανιστεί αρνητική...

Keywords
Τυχαία Θέματα