Μπουφόν: Δεν θέλω την Ρεάλ, την φοβάμαι

10:36 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες η Γιουβέντους πανηγυρίζει την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην κλήρωση με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να εκμυστηρεύεται πως δεν θα ήθελε η πρωταθλήτρια Ιταλίας να κληρωθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης παρά την θετική προϊστορία που έχει απέναντι της.

Σε δηλώσεις του μετά την νέα νίκη επί της Σέλτικ, ο αρχηγός της Γιουβέντους, όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα θα ήθελε να αποφύγει στα προημιτελικά, απάντησε: "Δεν θέλω την Ρεάλ

Μαδρίτης. Την φοβάμαι επειδή την έχω συναντήσει τρεις φορές και την έχω αποκλείσει ισάριθμες. Οπότε κάποια στιγμή με τον νόμο των πιθανοτήτων... Αν είναι να αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζουμε αυτό να γίνει αργότερα καθώς θα σημαίνει πως θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός".
Για την πρόκριση επί της Σέλτικ, ο Μπουφόν δήλωσε: "Είμαστε ήδη ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν σκεφτούμε πως πριν 15 μήνες είχαμε τερματίσει στην 7η θέση της Serie A για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πιστεύω πως έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο".
Όσο για το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να βρεθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ ο Ιταλός τερματοφύλακας τόνισε: "Χρειάζεται πολλή τύχη για να φτάσεις στον τελικό σε αυτές τις διοργανώσεις. Το είδαμε την Τρίτη, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης, ένα παιχνίδι που ήταν στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν κοντά να περάσει, όμως ένα τυχαίο γεγονός, ένα μοιραίο λάθος έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση. Πρέπει να έχεις ικανότητα αλλά και τύχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα