Μπέργκ: Σκ...ά που δεν παίζουμε

18:53 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

Θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, τόνισε πως θέλει να μείνει στο «τριφύλλι», αλλά και πως ακόμα υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Σε ότι αφορά την απόδοσή του, υπογράμμισε πως παιχνίδι με παιχνίδι νιώθει όλο και καλύτερα, ενώ αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε σκ...ά που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση αν και δεν τον παραξενεύει με βάση τα όσα βλέπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπέργκ:

«Θα μιλήσουμε με τον αθλητικό διευθυντή και τον σύλλογο και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εγώ από την πλευρά μου είμαι θετικός αλλά υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα πρέπει να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Ναι, αν όλα είναι καλά και βέβαια θέλω να συνεχίσω. Με τιμά πάρα πολύ το γεγονός ότι ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

Για την διακοπή και όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η κατάσταση αυτή είναι σκ...α! Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα αλλά δεν προκαλεί έκπληξη ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν ένα φιλικό ματς. Στο β' ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση. Σίγουρα η ήττα είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί».

Για την απόδοσή του: «Νιώθω καλύτερα, κάθε αγώνας είναι χρήσιμος για να αποκτήσω ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα