Μπενίτεθ: Ο Αντσελότι θα επαναφέρει τις αξίες της Ρεάλ

13:34 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιθυμία για νίκη με κάθε κόστος έκαναν την Ρεάλ Μαδρίτη να χάσει τις αξίες της όπως υποστήριξε ο Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος πρόσθεσε πως ο Κάρλο Αντσελότι θα καταφέρει να επιστρέψει αυτές τις αξίες στην ισπανική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο Eurosport, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Αντσελότι. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας πολύ καλός άνθρωπος και πιστεύω ότι θα επαναφέρει κάποιες από τις αξίες της Ρεάλ

Μαδρίτης οι οποίες έχουν χαθεί στην επιθυμία για νίκη με κάθε κόστος. Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα είχε την ομάδα για να κερδίζει με διαφορά και έχει χάσει κάποια πράγματα που πιστεύω ότι θα τα επαναφέρει ο Αντσελότι".
Ο Μπενίτεθ αναφέρθηκε και στον Καγιεχόν και τον Αλμπιόλ που πήρε η Νάπολι από την Ρεάλ Μαδρίτης: "Ήθελα παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για εμένα, παίκτες που ξέρουν τι χρειάζομαι και θα μπορώ εύκολα να επικοινωνήσω μαζί τους και έχουν αρκετή εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να γίνει πιο εύκολη η προσαρμογή τους".
Για την μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο Μπενίτεθ τόνισε: "Ελπίζω να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία που λείπει από το ρόστερ μας. Αυτή η ομάδα τα έχει πάει πολύ καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα χρειάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω, αφού ο πρόεδρος δίνει τα πάντα για την ομάδα και χρειάζεται να έχει έμπειρους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα