Η Hyundai ετοιμάζει τα αυτοκίνητά της για τον πόλεμο με τα ζόμπι!

12:46 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Hyundai φαίνεται ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για μια επιδρομή ζόμπι στον πλανήτη μας, έτσι μετά την μετατροπή του μοντέλου της Elantra για τη διευκόλυνση στην επιβίωση σε Elantra Coupe Zombie Survival Machine, προχώρησε και στην μετατροπή του Veloster σε Zombie Survival Veloster.

Το αυτοκίνητο

έχει υποστεί μια σειρά από σημαντικές τροποποιήσεις έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στον πόλεμο κατά των ζόμπι. Έτσι, στο καπό υπάρχουν δύο πολυβόλα και σάκοι άμμου, ενώ ο μπροστινος προφυλακτήρας έχει ενισχυθεί με δύο αλυσοπρίονα και άροτρο και στις εμπρός γρίλιες έχουν τοποθετηθεί λεπίδες και στις πόρτες φλογιοβόλα.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί λάμες μαχαιριών, ένα σπαθί σαμουράι, ρόπαλο του μπέιζμπολ με αιχμές, μαζί με ένα θωρακισμένο πίσω προφυλακτήρα. Η καμπίνα έχει εσωτερικά τοιχώματα από μέταλλο, ενώ επάνω από την ανοιγόμενη οροδή έχει τοποθετηθεί ένα πολυβόλο 50 χιλιοστών.

Το Hyundai Veloster Zombie Survival Machine δημιουργήθηκε από Galpin Sports Auto σε συνεργασία με την Hyundai, η οποία άλλωστε είναι και ο βασικός χορηγός αυτοκινήτων στην αμερικανική σειρά με ζόμπι, The Walking Dead.

Keywords
Τυχαία Θέματα