Μπάρι: Μπορούμε το πρωτάθλημα

19:30 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Σίτι έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα φέτος, με τν Γκάρεθ Μπάρι να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου. «Aν δείτε τις τελικές μας θέσεις, ήμασταν πέμπτοι και πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι και πήραμε και το Κύπελλο. Αυτή είναι τρομερή πρόοδος και θα είναι φανταστικό για αυτή την ομάδα να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες κοιτούν στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις, αλλά πάντα ρίχνεις ματιές.

Έχουμε ξεκινήσει καλά και τώρα αυτό που σκοπεύουμε είναι να μείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι πάντα δύσκολο να συνεχίσεις τις νίκες, αλλά αυτή είναι η

ψυχολογία που χρειάζεται ο σύλλογος και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό. Την περσινή χρονιά τερματίσουμε τρίτοι και πήραμε το Κύπελλο. Αν βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο φέτος, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα είναι χαρούμενοι», τόνισε για να προσθέσει:

«'Εχουμε κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Αν κοιτάξετε κάποια από τα αρνητικά της περασμένης σεζόν, ο κόσμος έλεγε ότι παίζαμε πολύ αμυντικά και κυρίως επικεντρωνόμασταν στο να κρατήσουμε το μηδέν. Αλλά τώρα μιλούν για το ξεκίνημα της φετινής περιόδου τελείως διαφορετικά. Έχουμε πετύχει πολλά γκολ και πιθανότατα έχουμε δεχτεί περισσότερα από όσα θα θέλαμε, αλλά γενικά η αίσθηση στα αποδυτήρια και ο τρόπος που έχουμε ξεκινήσει μας έχει ευχαριστήσει πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα