Με συνταγή... Premier η AEK!

08:55 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με τη μέθοδο και τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν δύο από τις σημαντικότερες συμφωνίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τον τελευταίο χρόνο, φαίνεται ότι αναζητά τη λύση στο αδιέξοδο η ΑΕΚ, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα Goal News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μεσάζοντες της υπόθεσης που αφορά στον όμιλο εταιρειών απ' το Κατάρ, είναι

οι πρωταγωνιστές στις αντίστοιχες υποθέσεις αγοραπωλησίας της Μπλάκμπερν και της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Πέρσι, τέτοια εποχή, ολοκλήρωσαν τη συμφωνία για την εξαγορά της Μπλάκμπερν, έναντι 23 εκατομμυρίων λιρών, από την εταιρεία Venkys London Ltd, που ανήκει στην ζάμπλουτη ινδική οικογένεια Ράο, ενώ λίγους μήνες αργότερα, έκλεισαν το deal της πώλησης της ΚΠΡ, στον Τόνι Φερνάντες.

Σε όσους δεν λέει πολλά τ' όνομα, είναι ο Μαλαισιανός, πάμπλουτος επιχειρηματίας και -μεταξύ άλλων- ιδιοκτήτης της Team Lotus, στη Formula 1 και εσχάτως και της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Caterham. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και η αποτελεσματικότητα των Άγγλων μεσαζόντων, που έχουν στα χέρια τους, όλα τα στοιχεία της ΑΕΚ, δημιουργεί αισιοδοξία, για την έκβαση των επαφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα