Ασφαλιστικά μέτρα ο Ηρακλής

23:52 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ηρακλής γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε πως θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Αναλυτικά:

«Μετά την σημερινή απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ (ενημερωθήκαμε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ και όχι με επίσημο έγγραφο), σύμφωνα με την οποία δεν θα συμμετέχει στους δύο τελικούς της Σύρου ο Γιώργος Τζιουμάκας, το ΤΑΑ

Ηρακλής θα καταθέσει το πρωί της Παρασκευής (20/4) ασφαλιστικά μέτρα κατά αυτής. Η ομάδα στερείται να παρουσιαστεί με όλους τους της τους αθλητές και αυτό είναι unfair. Αλήθεια, γιατί στην περίπτωση του Μενέλαου Κοκκινάκη αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή και σήμερα έγινε ψηφοφορία;

Θυμίζουμε ότι η υποχρέωση συμμετοχής στο σχολικό πρωτάθλημα στηρίζεται στο ίδιο άρθρο του κανονισμού που προβλέπει την αναβολή αγώνων σε περίπτωση συμμετοχής αθλητή στις εθνικές ομάδες.

Συνεπώς δημιουργείται το ερώτημα, με ποιο κριτήριο δεν αναβάλλεται ο αγώνας στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ αναβαλόταν σε όλες τις υπόλοιπες παρόμοιες περιπτώσεις και εάν στο μέλλον θα αναβάλονται αγώνες με βάση την σημερινή απόφαση, όταν θα συμμετέχει αθλητής σε εθνικές ομάδες. Ένας παίκτης μας δεν θα παίξει στους τελικούς μετά την σημερινή εξέλιξη και το ΤΑΑ Ηρακλής δεν πρόκειται αυτό να το αφήσει έτσι. Η απόφαση της ΕΣΑΠ και των υπολοίπων σωματείων είναι άδικη και άτιμη.

Η αποδοχή των προτεινόμενων από τον Ηρακλή ημερομηνιών, δηλαδή 27-28/4 και 30/4 ο πέμπτος τελικός, παρατείνουν από το αρχικό πρόγραμμα της ΕΣΑΠ μόνο κατά δύο ημέρες την τελική λήξη του πρωταθλήματος, αν χρειαστούν και τα πέντε παιχνίδια.
Παράλληλα, είναι εντός των χρονικών πλαισιών (30/4) που έχει θέσει η διεθνής ομοσπονδία για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα