«Δεν αντέξαμε»

23:13 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης δεν μπόρεσε να διατηρήσει την καλή εικόνα που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ήταν ο λόγος που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αλεξανδρή«Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Εύχομαι το μπάσκετ να βρει το δρόμο του. Εκτός από ωραίο άθλημα, έχει προσφέρει επιτυχίες. Παρότι δεν είναι στα καλύτερά του, φταίνε κι οι μπασκετικοί γι' αυτό, εξακολουθεί να το κάνει», είπε ο «Τίγρης» και πρόσθεσε:
«Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Αλλά είμαστε διαφορετική ομάδα απ' ό,τι αρχίσαμε.

Τζέιμς, Τσαλδάρης έχουν φύγει, ο Ταπούτος δεν αγωνίστηκε. Δεν αντέξαμε. Μας απομένει μία αναμέτρηση. Είμαι ρεαλιστής. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, αν η βραδιά του Παναθηναϊκού μας το επιτρέψει».

Από την πλευρά των παικτών ο πρώην παίκτης των «πράσινων», Δημήτρης Βεργίνης, σχολίασε: «Η χρονιά για εμάς φτάνει στο τέλος. Ήταν δύσκολη εξ αρχής. Μείναμε ενωμένοι. Κάναμε καλή πορεία απ' τα Χριστούγεννα κι έπειτα. Είχαμε στόχο την έκτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε και πέσαμε πάνω στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά παλέψαμε. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε κι ωραίο μπάσκετ. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά, πήρε και τη διαφορά. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο. Ευχόμαστε ο κόσμος να το γεμίσει. Απ' την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα