Αποχή από την προπόνηση!

11:57 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ήταν ξεκάθαρο πως μόνο με κάποια δυναμική αντίδραση των ποδοσφαιριστών θα μπορούσαν να ξυπνήσουν οι μέτοχοι και κυρίως ο Νίκος Νοτιάς, προκειμένου να δώσουν λύση στο πρόβλημα της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Μία μέρα πριν η ΑΕΚ παρουσιαστεί στην Πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ και ενώ ακόμα δεν έχουν μπει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, οι παίκτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να στείλουν

το δικό τους, ηχηρό, μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση. Όλοι μαζί, βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και αποφάσισαν από κοινού να απέχουν από το πρόγραμμα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενημερώνοντας τον Βασίλη Δημητριάδη για τις προθέσεις τους.

Το aek365 σας είχε ενημερώσει σχετικά για αυτή την εξέλιξη, τόσο την περασμένη Κυριακή, όσο και την Δευτέρα, καθώς οι παίκτες αντιλαμβανόντουσαν πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι νέοι διακανονισμοί που τους ζήτησε η διοίκηση. Βεβαίως και δεν τα... βάζουν με τον Ανδρέα Δημητρέλο, αλλά «στόχος» τους είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς (και λιγότερο οι Supporters). Όλη η πίεση που ασκείτε, πηγαίνει κυρίως στον Χιώτη εφοπλιστή ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες... κρύβεται και δεν αποφασίζει για το τι θα κάνει. Πλέον, αναμένεται εντός της ημέρας μία ανακοίνωση, όπως οι ίδιοι διαμήνυσαν στον Δημητριάδη ότι θα κάνουν, που θα εξηγεί για ποιον λόγο προέβησαν σε αυτή την κίνηση και παράλληλα θα αναλύουν και την θέση τους, στο μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα