«Συγχώνευση με Ίκαρο; Γιατί όχι»

10:52 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Σενάρια συγχώνευσης; Προθέσεις; Σχέδια επί χάρτου; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ξανά καυτό για την πολύπαθη «Βασίλισσα», ειδικά αν δεν επιστρέψει άμεσα στην Α1. Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, πάντως, σε συνέντευξη που παραχώρησε τα μεσάνυχτα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και στον συνάδελφο Τόλη Κοτζιά και έδειξε να μην απορρίπτει το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Ίκαρο Καλλιθέας! Ο πρόεδρος

της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν υπέρμαχος και της συνένωσης με την ΑΕΚ Άργους, που δεν έγινε ποτέ. «Συγχώνευση; Με ένα σωματείο όπως ο ΄Ικαρος; Δεν θα ήταν κακή ιδέα ειδικά από την στιγμή που πρόκειται για μια νοικοκυρεμένη ομάδα», δήλωσε ο κ. Γεωργαντζόγλου.

Τι άλλο είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ:

Για την άνοδο:

«Η αλήθεια είναι ότι αναλάβαμε τον Σεπτέμβρη και είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να φτιάξουμε το ρόστερ της ομάδας. Υπήρχε και η υπόθεση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που κάναμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε να το πάρουμε, και πρόκειται για θαύμα που μέσα σε τέσσερις μέρες πήραμε παίκτες. Κάποιοι από αυτούς και είναι προς τιμή τους μας εμπιστεύτηκαν πριν εξασφαλίσουμε το πιστοποιητικό, όπως ο Αντώνης Μάντζαρης. Όλα τα παιδιά που πήραμε έχουν πολύ καλή ποιότητα. Είναι θαύμα που στήσαμε την ομάδα για την Α2, που είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς γιατί είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ στην Α1 και εκεί είναι η θέση της. Κάνουμε την προσπάθειά μας, κυνηγάμε την άνοδο στην οποία οδηγούν οι δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και υπό προϋποθέσεις ίσως και η τρίτη θέση».

Για τους προπονητές:

έφυγε μόνος του. Εγώ τον πίστευα τον Δημήτρη παρά την απειρία του, αλλά δεν άντεξε την πίεση του κόσμου μετά τις δύο ήττες και έφυγε σαν κύριος. Ο Καραγιάννης είναι έμπειρος προπονητής, μην ξεχνάμε ότι είχε ανεβάσει το Περιστέρι στην Α1 και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Ο Οικονομάκης ήταν πολύ φιλότιμος αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει στην πλάτη του το όνομα της ΑΕΚ και ο Λιόγας ήταν επιτυχημένος προπονητής. Είχε ένα σερί οκτώ νικών αλλά μετά υπήρξε ένα διάστημα που έκανε κοιλιά η ομάδα και είχε δημιουργηθεί και ένα πολύ άσχημο κλίμα. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι οικονομικής φύσεως που είχαν να κάνουν με μια χορηγό εταιρεία .Παρά το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τέσσερις προπονητές, πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της και θα πάρει ένδεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν».

Για την εξυγίανση:

«Κάνουμε μια προσπάθεια για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο κύριος Φιλίππου έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα. Είδα ότι η εταιρεία του έχει δώσει χορηγία στον Ολυμπιακό και δη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σε εμάς δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Δεν προσφέρει κάτι στην ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μας βοηθήσει να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να προχωρήσουμε στην εξυγίανση και να γυρίσει η ΑΕΚ στον κόσμο της. Θα μπορούσε να γίνει ένα κούρεμα χρεών και με τις εισφορές των μετόχων σε δύο χρόνια να μπουν στα ταμεία περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ και θα λ

Keywords
Τυχαία Θέματα