Τσάμπι Αλόνσο: Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα

11:29 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Λουζνίκι", η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία λεπτά αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο να υποστηρίζει πως η ισπανική ομάδα άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το τελικό 1-1.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τσάμπι Αλόνσο τόνισε: "Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο

και καθοριστικό γκολ, το οποίο θα μας έδινε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά δεχτήκαμε στο τέλος εμείς γκολ, το οποίο άλλαξε τελείως την σειρά. Δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και αυτό επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παραμείνει στο παιχνίδι και όταν δεχτήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά δεν υπήρχε χρόνος να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι εκνευριστικό, γιατί είχαμε τον έλεγχο και πιθανότατα να δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα".
Για την υπόθεση πρόκριση ο Ισπανός μέσος δήλωσε: "Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το αποψινό, είμαστε αρκετά αισιόδοξοι πως θα κερδίσουμε στην έδρα μας και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Υπάρχουν άλλα 90 λεπτά και ελπίζουμε πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα