Για επιθετικό φάουλ φωνάζει ο Μουρίνιο

10:47 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Για ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν το γκολ της ισοφάρισης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 1-1 στο "Λουζνίκι" για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που απέσπασε η Ρεάλ ενόψει της ρεβάνς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο μίλησε
- Για το γκολ

της ισοφάρισης: "Κάποια γκολ έρχονται από στημένες φάσεις, και άλλα όχι. Αυτό που κατάφερα, πάντως, να δω είναι ότι έγινε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την ισοφάριση. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ο διαιτητής έκανε λάθη και για τις δυο ομάδες".
- Για το γκολ που έβαλε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού: "Το γκολ που πέτυχαν ήταν απογοητευτικό για εμάς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ήμουν χαρούμενος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε κάθε νοκ άουτ ματς και μετά να έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας".
- Για την εικόνα του αγώνα: "Ήταν πολύ χαρούμενοι από το γκολ που πέτυχαν και εμείς απογοητευτήκαμε από αυτό, επειδή είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Οι αντίπαλος μας έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αφού είχαν ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουν ή να κάνουν παιχνίδι. Έπαιξαν σοβαρά και σκληρά στο παιχνίδι. Δούλεψαν πολύ για αυτό".
- Για τα προηγούμενα αποτελέσματα που είχε στην Μόσχα: "Κάθε παιχνίδι εδώ ήταν το ίδιο για εμένα. Κέρδισα 1-0 με την Τσέλσι και την Ίντερ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο και στους δυο αγώνες. Είναι πάντα περίεργα εδώ. Φαινόταν πως και σήμερα θα κερδίζαμε με 1-0, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν".
- Για το σκληρό παιχνίδι των Ρώσων: "Πραγματικά νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Αντί να έχουμε τρεις, στο τέλος μόνο ο Μπενζεμά είχε τραυματιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα