Άντεξε και... απέδρασε

19:23 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη χάρη στα δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη επικρατώντας

τελικά 2-1 του Πανιωνίου. Καλύτερη η ομάδα της Νέα Σμύρνης πλήρωσε ακριβά τα λάθη της και παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Εξαιρετικό πρώτο μέρος στη Νέα Σμύρνη με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να απειλούν στο 9ο λεπτό με σουτ του Λαμπρόπουλου. Ο Αραβίδης στο 18' δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν βρήκε στόχο και δέκα λεπτά μετά ο Γουνδουλάκης από εξαιρετική θέση έκανε το σουτ αλλά ο Χακόμπο έδιωξε. Ενώ λοιπόν ο Πανιώνιος πίεζε στο 38' ο ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι για χέρι του Ρόκα. Ο Αθανασιάδης δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το "τσαφ" του Αυλωνίτη και με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα όταν ο Λάζαρ επέστρεψε στην εξέδρα μπουκαλάκι που του είχαν πετάξει.

Με παίκτη παραπάνω ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μειώσει στο 56' όταν ο Κολοβός έπιασε την κεφαλιά, ο Χακόμπο έδιωξε και ο Αραβίδης έσπρωξε τελικά την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Σάμαρη στο 70' να βρίσκεται σε καλή θέση αλλά να σουτάρει άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Χακόμπο έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Γουνδουλάκη. Ο Ισπανός σταμάτησε και το σουτ του Κολοβού στο 75ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κλείστηκε την περιοχή του με τους "κυανέρυθρους" να προσπαθούν ανορθόδοξα να απειλήσουν. Στο 90' πάντως η ομάδα του Ελευθερόπουλου άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Αραβίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χακόμπο μπλόκαρε

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Ρόκας (46'Σάμαρης), Αραβίδης, Κολοβός (76'Διαμαντάκος), Οκόγιε (65'Ντούνης).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμαλό, Έτο, Γκαρσία (65'Κίτσιου), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (88'Βιβιάν), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα