Άνετο απόγευμα για τους Κυπελλούχους!

19:34 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Θετική επιστροφή πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Α1, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 34-25 του Φίλιππο Βέροιας, στο κλειστό του Μνειδίου, όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να αποθεώσει την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Μια χαλάρωση, όμως επέτρεψε στον Φίλιππο να

μειώσει και ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο ματς. Αυτό. όμως δεν κράτησε πολύ, αφού η Ένωση πήρε μπροστά και με ένα σερί πήγε στα αποδυτήρια με το 16-12.
Στην επανάληψη, η Ένωση δεν άφησε περιθώρια και με εξαιρετική εικόνα και καλές ενέργειες σε επίθεση και άμυνα κατάφερε να πάρει τη διαφορά. Έτσι, οι Κυπελλούχοι διατήρησαν το προβάδισμα που έχτισαν και έφτασαν στη νίκη με 34-25.

AEK:Τσακνής,Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος, Σιγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός, Ναουμίδης. Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέττας, Παπαδόπουλος, Χερουβειμ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Παντελίδης, Μάντζος, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης Θ. , Κωστακίδης Π. , Δάσκαλος , Ντόβας, Δινάλης, Παπαδόπουλος , Δέλιος, Ζλατάνος, Κορωνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα