Λύτρωση από τη... βούλα

19:16 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Κουκουλάκης

Κακός ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τη γκέλα απέναντι στην Κέρκυρα χάρη σε ένα πέναλτι και επικράτησε

τελικά με 1-0. Η ομάδα του Φάμπρι δεν απείλησε ιδιαίτερα με την Κέρκυρα να παίζει αμυντικά και να ποντάρει στις αντεπιθέσεις.

Παίζοντας χωρίς κλασικό επιθετικό στο πρώτο μέρος οι "πράσινοι" ήταν φλύαροι. Απείλησαν με ένα φάουλ του Σο στο 10ο λεπτό ενώ στο 36' ο Μπουμσόνγκ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Λεόν "άδειασε" τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά στη συνέχεια το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Με την είσοδο του Φιγερόα στην επανάληψη ο ΠΑΟ έγινε πιο απειλητικός. Στο 50' είχε ευκαιρία με τον Σισοκό που δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Αναστασόπουλο και τέσσερα λεπτά είχε φάση με τον Μαυρία. Ο Αγρίτης στο 58' βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε πάνω στον Καρνέζη. Δέκα λεπτά μετά ο Εσπάρθα δοκίμασε το πόδι του με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει άνετα. Η λύτρωση για τον ΠΑΟ ήρθε στο 78' όταν ο Έντερ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διατητής έδωσε πέναλτι. Ο Φιγκερόα το εκτέλεσε και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Φάμπρι έπαιξε προσεκτικά και κράτησε τελικά το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κάιπερ, Τριανταφυλλόπουλος (46'Φιγκερόα), Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Εσπάρθα (77'Μπαρμπαρούσης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ.Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος (83'Κρητικός), Αγρίτης (68'Βασιλόγιαννης), Λεόν, Μοντέιρο Έντερ (83'Σιμώσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου

Keywords
Τυχαία Θέματα