Δεν έπεισε η Μπάρτσα, ρεκόρ ο Μέσι

18:57 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 27η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και είναι φανερό. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 τη Λα Κορούνια, αλλά δεν έπεισε κόντρα στην ουραγό του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο 13ο λεπτό ο Αρανθούμπια είπε όχι σε σουτ του Άλβες ενώ 2 λεπτά μετά ο Σεσκ αστόχησε από καλή θέση. Στο 17' ο γκολκίπερ της Λα Κορούνια βγήκε

έγκαιρα και πρόλαβε τον Τέγιο ενώ στο 21' ο Σίλβιο έκοψε σωτήρια τον Αλέξις. Τελικά στο 38ο λεπτό ο Άλβες έκανε τη σέντρα και ο Αλέξις με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς.

Στην επανάληψη και παρά την είσοδο των Μέσι και Ινιέστα, η Μπαρτσελόνα δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία της Λα Κορούνια ως το 88', όταν και ο Μέσι έγραψε το τελικό 2-0 με κοντινό πλασέ. Αυτό ήταν και το 17ο σερί γκολ του Μέσι στην Πριμέρα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μασεράνο, Άλβες, Πουγιόλ, Αντριάνο, Φάμπρεγας (75' Μπούσκτες), Σονγκ, Τιάγκο (66' Ινιέστα), Τέγιο, Αλέξις, Βίγια (62' Μέσι).

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Αϊτάμι, Πάμπλο, Ινσούα, Σίλβιο, Ασουνσάο (77' Ντομίνγκες), Αγουιλάρ, Βαλερόν (62' Καμούνιας), Γκάμα, Πίτσι, Ολιβέιρα (71' Σαλομάο)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Βαγιαδολίδ και Μάλαγα αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1 με τους "βιόλα" να έχουν τις ευκαιρίες να πάρουν το ματς. Ο Ντεμικέλις άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό το σκορ με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 41' με τον Μανούτσο. Καλύτερη η Βαγιαδολίδ στην επανάληψη έχασε καλή ευκαιρία στο 58' με τον σκόρερ της αλλά και στο 77', πάλι με τον επιθετικό από την Αγκόλα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ντάνι, Ρουκάβινα, Σερένο, Ρουέδα, Μπαλενθιάγα, Άλβαρο Ρούμπιο, Σάστρε, Λάρσον (61'Ραμά), Μπουένο (59'Όσκαρ), Ομάρ, Μανούτσο Γκονσάλβες.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Χεσούς Γκάμεθ. Ντεμικέλις, Λουγκάνο, Αντούνες, Πιαθόν (77'Μοράλες), Καμάτσο, Ιτούρα, Ντούντα (69'Ίσκο), Σάντα Κρους, Σαβιόλα (64'Σεμπαστιαν Φερνάντες).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-1
Γήπεδο: Όνο Εστάντι

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Μαγιόρκα που επικράτησε της Σεβίλλης με 2-1.

Στο 12ο λεπτό ο Αουάτ είπε όχι σε κεφαλιά του Νεγρέδο, ενώ στο 16' η Μαγιόρκα άνοιξε το σκορ. Ο Μπέτο είπε όχι σε σουτ του Ντος Σάντος αλλά στην επαναφορά ο Άλφαρο με νέο σουτ έκανε το 1-0. Στο 20' ο Νεγρέδο δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 35' ο Μπέτο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Άλφαρο. Στο 44' ο Αουάτ είπε όχι σε κεφαλιά του Φάζιο

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Μαρτί τράνταξε το δοκάρι της Σεβίλλης, αλλά στο 61' ο Νεγρέδο μετά από όμορφη ασίστ του Ράκιτιτς, έκανε το 1-1. στο 66' ο Μπέτο έδιωξε φανταστικά σε κόρνερ το σουτ του Ντος Σάντος αλλά από την εκτέλεση αυτού του κόρνερ ο Άλφαρο έκανε το 2-1. στο 76ο λεπτό ο Αουάτ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κόκε ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Μάρκεθ της Μαγιόρκα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ Μπιγάς, Νούνιες, Χάτον, Κέβιν, Τισόνε, Μαρτί (74' Μάρκεθ), Πίνα, Βίκτορ, Ντος Σάντος (90' Νσούε), Άλφαρο (78' Χέμεντ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (80' Σισίνιο), Φάζιο, Μποτία (66' Ρέγιες), Ναβάρο, Κοντόγκμπια (51' Μπαμπά), Μέντελ, Ράκιτιτς, Νάβας Μορένο, Νεγρέδο.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Η Ράγιο συνεχίζει να κάνει υψηλές πτήσεις και επικρατώντας 2-0 της Εσπανιόλ διατήρησε το ευρωπαϊκό όνειρο. Ο Τσόρι Ροντρίγκες στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 77' ο Πίτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Βαγέκας.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβεθ, Γιόρντι Φιγκουέρας, Κασάδο (68'Αμπρίγια), Χάβι Φουέγο (84'Αντριάν), Τρασόρας, Μπανγκουρά (43'Χοσέ Κάρλος), Τσόρι Ντομίνγκεθ, Πίτι. Μπαπτιστάο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Μορέβο, Καπντεβίλα, Φορλίν, Βικτορ Σάντσεθ (46'Βερντού), Κρίστιαν Αλφόνσο (46'Γουακάσο), Σιμάο (71'Πετρόφ), Στουάνι, Σέρχιο Γκαρθία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα