Άνετα ο Παναθηναϊκός

19:28 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μετά τη

νίκη επι του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Σιμάο (55’) και Μαυρία (59’). και πλέον περιμένουν τον Ολυμπιακό προκειμένου να δουν αν θα παραμεινει η διαφορά των δύο βαθμών η θα μεγαλώσει. Μέτριο σε γενικές γραμμές το ματς στην Κρήτη, με ελάχιστες φάσεις, και τον Εργοτέλη να μη μπορεί να απειλήσει σε καμία φάση της αναμέτρησης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μέτριο ήταν το ματς στο πρώτο μέρος με τον Εργοτέλη να μπαίνει στο ματς πιο «ζωηρός», χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Καρνέζη. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη κυρίως στην τελική πάσα. Το πρώτο σουτ καταγράφηκε στο 19ο λεπτό από τον Σιμάο, όταν από μακριά προσπάθησε να νικήσει τον Πίρσον, ωστόσο ήταν άστοχο. Η επόμενη φάση ήταν στο 30’ με τον Σαριέγκι να σουτάρει δυνατά από μακριά, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πίρσον. Μετά από ένα «ξέσπασμα» του Παναθηναϊκού, ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ να μην έχει ανοίξει. Χαρακτηριστικό είναι πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία τελική στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλησε να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του και έβγαλε τον Κατσουράνη, περνώντας στη θέση του τον Μαυρία. Η αλλαγή αυτή «βγήκε» στον Πορτογάλο, καθώς οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν νωρίς με τον Σιμάο να κάνει το 0-1 στο 55’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κλέιτον. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η αλλαγή του Φερέιρα, ο Μαυρίας έκανε το 0-2 με κοντινο πλασέ, έπειτα από σουτ του Χριστοδουλόπουλου και απόκρουση του Πίρσον.

Η επόμενη φάση έγινε στο 67ο λεπτό με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους «πράσινους» ωστόσο να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Πριν το τέλος του αγώνα ο κινητικός σήμερα Χριστοδουλόπουλος απείλησε από πολύ κοντά με δυνατό σουτ, όμως το σκορ παράμεινε στο 0-2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64’ Τζούνιορ), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80’ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Κουτσιανικούλης, Καρέλης (86’

Keywords
Τυχαία Θέματα