Έκανε την έκπληξη η Λέστερ

19:01 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

FA CUP- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΝΟΡΙΤΣ- ΛΕΣΤΕΡ: 1-2
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ
Την έκπληξη έκανε η Λέστερ, νικώντας με 2-1 τη Νόριτς μέσα στην έδρα της και πήρε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λέστερ, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό.
Σκόρερ ο Λέντζερ με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7ο λεπτό, καθώς ο Μάρσαλ έκανε το πλασέ από κοντά, αλλά ο

Στερ απομάκρυνε.
Η Νόριτς ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση στο 22ο λεπτό. Ο Σμάιχελ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Χούλαχαν, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-1.
Την πρόκριση στη Λέστερ έδωσε ο Νάγκεντ με ένα πανέμορφο γκολ μετά από εξαιρετική ενέργεια στο 71ο λεπτό.
ΝΟΡΙΤΣ: Στερ, Μάρτιν, Ντρούρι, Μάριον, Τζάκσον (62' Βον), Πίλκινγκτον, Χούλαχαν, Φοξ (78' Τζόνσον), Μπένετ, Μόρισον (62' Γουίλμπραμ),Μπαρνέτ.
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Παλτιέ, Λέντζερ, Μόργκαν, Κένεντι (66' Ντελφουνέσο), Μάρσαλ (66' Κοντσέσκι), Γουέλανς, Ντανς, Ντάιερ, Μπέκφορντ, Νάγκεντ.

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: 2-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Με άνεση πήρε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου η Έβρτον, καθώς νίκησε με 2-0 την Μπλάκπουλ.
Η Έβερτον μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά.
Οι «εφοπλιστές» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 49ο δευτερόλεπτο του ματς, με τον Ντρένθε να πλασάρει από κοντά, ενώ στο 7ο λεπτό ο Στρακουαλούρσι με όμορφη ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0.
Η Έβερτον από εκεί και πέρα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά πότε η αστοχία των επιθετικών της και πότε ο Γκιλκς, κράτησαν το σκορ χαμηλά.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Χέϊτινχα, Ντιστίν, Νέβιλ, Γκουέιγ (57' Κόλεμαν), Γκίμπσον (83' Μπάρκλεϊ), Ντρένθε, Στρακουαλούρσι (88' Βέλλιος), Φελαϊνί.
ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ: Γκιλκς, Χάρις, Γουίλσον, Κάθκαρτ, Μπαπτίστ, Άνχελ (72' Ντίκο), Μπάσαμ, Σιλβέστρ, Ινς (72' Λούα Λούα), Τέιλορ, Φλέτσερ (23' Μπεντνάρ), Φίλιπς.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ- ΜΠΟΛΤΟΝ: 0-2
Γήπεδο: Ντεν
Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Μπόλτον, νικώντας με 2-0 τη Μίλγουολ.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μπόλτον η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3'. Οι παίκτες της Μπόλτον εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ και ο Μιγιαίτσι από κοντά έκανε το 1-0.
Από εκεί και πέρα η Μπόλτον ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερε στο 59ο λεπτό να κάνει το 2-0 με όμορφο σουτ του Νγκογκ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Μίλντενχαλ, Νταν, Ρόμπινσον, Λόουρι, Μπαρόν, Φένεϊ (72' Μπουάζα), Τρότερ, Σμιθ (58' Ράιτ), Κέιν (80' Χένρι), Χέντερσον, Κίοχ.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπογκντάν, Στάινσον, Γουίτερ, Ρέαμ, Ρίκετς,, Μ.Ντέιβις (86' Πράτλεϊ), Μουάμπα, Ρίο Κόκερ, Τουντσάι, Μιγιαίτσι (78' Ιγκλς), Νγκογκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα