Αναστασιάδης: Βρεθήκαμε προ ειλημμένων αποφάσεων

18:37 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Κυριακή θα απευθύνει διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, ενώ σήμερα με γραπτή του δήλωση σχετικά με τη δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, τονίζει πως η λύση που επιλέχθηκε «ήταν η μοναδική που θα μας επιτρέψει να

συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς περιπέτειες».

Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι με την έκτακτη σύγκληση του Eurogrοup η κυβέρνηση του «βρέθηκε αντιμέτωπη με προειλημμένες αποφάσεις και τετελεσμένα».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έθεσαν την Κύπρο ενώπιον του διλήμματος: «Είτε της επιλογής του καταστροφικού σεναρίου της άτακτης χρεοκοπίας, την προσεχή Τρίτη, είτε του σεναρίου μιας επώδυνης, αλλά ελεγχόμενης διαχείρισης της κρίσης, που θα θέτει οριστικό τέρμα στην αβεβαιότητα και θα αποτελέσει την αφετηρία επανεκκίνησης της οικονομίας».

«Η λύση που επιλέξαμε μπορεί να είναι επώδυνη, όμως ήταν η μοναδική που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς περιπέτειες», αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης και συνεχίζει: «Είναι μια απόφαση που οδηγεί στην ιστορική και οριστική διάσωση της οικονομίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα