Επεισόδια και ξύλο στην πισίνα

Παρά την εκπληκτική του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 8-9 από τη Βουλιαγμένη, ελέω και των διαιτητών. Το ματς ήταν επεισοδιακό, με ένταση, διαμαρτυρίες, ακόμα και ξύλο!

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε σα λιοντάρι εναντίον της Βουλιαγμένης, αλλά τελικά ηττήθηκε με 8-9, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστική
του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Το διαιτητικό δίδυμο δέχθηκε τα πυρά και των δύο ομάδων, υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αποφάσεις τους, έπεσε ξύλο μεταξύ παιχτών, υπήρξαν αποβολές και διαρκής ένταση καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

O πάγκος του Τριφυλλιού είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, με τον Φάνη Κουντουδιό να ζήτα έντονα πέναλτι όταν το σκόρ ήταν 8-6 υπέρ της Βουλιαγμένης, κάτι που δήλωσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι Κατσαρός- Στεφανάκης έβγαλαν με αντικατάσταση τους Καρούντζο (3:06 πριν το τέλος της 2ης περιόδου) και Χρήστο Αφρουδάκη (7:33 πριν το τέλος του ματς) ενώ έδειξαν κόκκινη κάρτα στους Λοράντο, Κουντουδιό και Φάνη Τίγκα, προκαλώντας το χάος.

25 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, ο Γούνας σούταρε πέναλτι, ο Λέντζος έκανε φοβερή επέμβαση και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πήγε στους φιλοξενούμενους. Μέσα σε ένα γενικό χαμό, ο Λοράντος πήρε ταιμ αουτ και την ώρα που πήγαιναν οι πολίστες προς τους πάγκους, ο Γούνας με τον Παπαδόγκωνα είχαν μια λογομαχία. Ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης κάτι είπε στον πολίστα του Τριφυλλιού και ο Παπαδόγκωνας νευριασμένος του έδωσε ένα χαστούκι, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του. Έγινε χαμός, οι πολίστες και των δυο ομάδων πήδηξαν μέσα στην πισίνα και η γενική σύρραξη αποφεύχθηκε με τους πιο ψύχραιμους.

Την ίδια ώρα άρχισαν οι τσακωμοί μεταξύ των δυο πάγκων. Ο Τεό Λοράντος αντάλλαξε κάποια λόγια με το Νίκο Πλυτά, ενώ προκάλεσε και τους φιλάθλους. Απειλήθηκε επεισόδιο αλλά τελικά δε συνέβη κάτι περαιτέρω, καθώς επενέβησαν ορισμένοι και η κατάσταση ηρέμησε. Οι δύο διαιτητές τιμώρησαν με κόκκινη κάρτα τον προπονητή της Βουλιαγμένης, ενώ σημείωσαν πως «ο Τεό Λοράντος διαπληκτίστηκε με φιλάθλους των γηπεδούχων».

Στα αγωνιστικά, η Βουλιαγμένη έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα, προηγούμενη με 0-2, με γκολ των Μυλωνάκη και Κομάντινα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, με πολύ πάθος αντέδρασε άμεσα, με κορυφαίο τον καταπληκτικό Γιώργο Αφρουδάκη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Με τέσσερα γκολ από τον εξαιρετικό φουνταριστό και δυο εύστοχα πέναλτι από τον Παπαδόγκωνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-4. Ο Μυλωνάκης μείωσε σε 6-5, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 2ου οκτάλεπτου και στο 3ο δεκάλεπτο η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά στο σκορ, με καλή απόδοση, αλλά και ορισμένα αμφίβολα διαιτητικά σφυρίγματα. Στο 6-8 έγινε ένα πέναλτι που δε σφυρίχτηκε ποτέ και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των «πράσινων» και παρά την τρομερή εμφάνιση των γηπεδούχων, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-3, 2-1.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Γ.Αφρουδάκης 4, Παπαδόγκωνας 2, Κουρλιάφτης 1, Δερμιτζάκης Δ. 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Μυλωνάκης 4, Κομάντινα 2, Γούνας 2, Τίγκας 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα