Αναχωρεί για το Πήλιο η ΑΕΚ

23:17 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Οι προπονήσεις στο γκολφ της Γλυφάδας και στα Σπάτα ολοκληρώθηκαν και πλέον ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για τα Χάνια του Πηλίου, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Ήδη βρίσκονται από σήμερα εκεί οι φροντιστές της ομάδας για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την παραμονή της Ένωσης

εκεί και το πρωί της Κυριακής, οι Κιτρινόμαυροι θα συγκεντρωθούν στο Holiday Inn και αφού πάρουν πρωινό, θα αναχωρήσουν για την περιοχή της Μαγνησίας. Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις που επέλεξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με την Ένωση να παραμένει εκεί μέχρι και τις 25 του μήνα και να επιστρέφει στην Αθήνα στις 26.

Η ΑΕΚ θα δώσει στο Πήλιο τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας αρχικά την ΑΕ Δημινίου Βόλου στις 14 Αυγούστου, στις 18 τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, στις 21 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ θα κλείσει τα φιλικά προετοιμασίας με την αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στις 25 του μήνα. Μία μέρα μετά οι Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στην... βάση τους, όπου θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό με την Καλλιθέα, στις 31 Αυγούστου. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για τα Χάνια Πηλίου με τους εξής ποδοσφαιριστές: Νίκος Γεωργέας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Τάσος Τσουμάγκας, Δημήτρης Ανάκογλου, Φώτης Καραγκιολίδης, Ηλίας Βούρας, Παναγιώτης Ντούνης, Κώστας Τσούπρος, Μιγκέλ Κορδέρο, Εντιν Μούργκα, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Βασίλης Ρόβας, Σταύρος Σταθάκης, Δημήτρης Γροντής, Μιχάλης Παυλής, Ρομπέρτο Κάτσικας, Φώτης Κέζος, Νίκος Αργυρίου, Ορέστης Παληαρούτας, Αλέξανδρος Δημγκιόκαs, Λάμπρος Θαναηλάκης, Σταύρος Πεταυράκης, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Νίκος Ζιβάνοβιτς, Δημήτρης Τζάθας, Χριστόφορος Ντούμπερετ, Ρενάλντο Ράμα, Βασίλης Τσεβάς και Άνταμ Τζανετόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα