«Βλέπουν» την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

22:16 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τα γεγονότα που έχει βιώσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι ιθύνοντες της εξετάζουν την... επόμενη μέρα. Στόχος των Κοτσάτου-Αλεξίου είναι να έχουν ανθρώπους δίπλα τους που να μπορούν να τους στηρίξουν. Άλλωστε, οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε συνεχή τρέξιμο για να καταφέρουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να δουν την ΑΕΚ

της Καρδιάς να αγωνίζεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, ώστε να μην απογοητεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους οπαδούς της Ένωσης. Έτσι, από την στιγμή που τα κατάφεραν και το τέλος ήταν ιδανικό είναι έτοιμοι να βάλουν δίπλα τους άτομα που έχουν ασχοληθεί και παλιότερα με τα κοινά της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον πρώην αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Ζαχαρία Καμαρίκο, τον Μάνο Μακρή, αλλά και τον Κώστα Κωλέττη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν δίπλα στο τμήμα και γνωρίζει τις ανάγκες και τα... θέλω του.
Έτσι, μέσα στο επόμενο διάστημα και με την επισημοποίηση της παραμονής στην Α1 κατηγορία θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα