«Δουλεύουμε σωστά»

22:16 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο σωστό δρόμο κινείται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι.
Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη επί της Γερμανίας: «Το καλό με το σημερινό (10/08) αγώνα ήταν ότι μοιράσαμε το χρόνο. Κανένας δεν έπαιξε περισσότερο από είκοσι λεπτά, εκτός από έναν που έπαιξε 45 πάνω από το εικοσάλεπτο (σ.σ. ο Αντώνης Φώτσης). Είναι καλό αυτό, γιατί είμαστε ακόμα σε περίοδο

προετοιμασίας. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, γινόμασταν καλύτεροι στη διάρκεια του αγώνα, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει».

Για το εάν έχει μείνει ικανοποιημένος, μέχρι στιγμής, από τους Έλληνες διεθνείς: «Οι παίκτες μου δουλεύουν σωστά, προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους, να γίνουν καλύτεροι. Υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους να βελτιωθούμε».

Για το τι ήταν αυτό που θα ήθελε να διορθώσει περισσότερο, βλέποντας το σημερινό (10/08) παιχνίδι: «Κάναμε πολλά λάθη. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας αγώνα με τον αγώνα. Δεν νομίζω, όμως, ότι με μια δήλωση στον Τύπο είναι ο σωστός τρόπος να προκαλέσω τους παίκτες μου. Έχουμε τις προπονήσεις, είμαστε 24 ώρες την ημέρα μαζί, οπότε έχω το χρόνο να τους προκαλέσω όλη την υπόλοιπη ημέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα