Αγνοια στην ΠΑΕ ΑΕΚ

23:30 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τα νέα δημοσιεύματα που αφορούν επενδυτές από το Κατάρ και εμπλέκουν μάλιστα και το όνομα της πανίσχυρης «Qatar Petroleum», σίγουρα δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να περάσει… ανέγγιχτο. Όπως κάθε διοικητικό θέμα που ενδέχεται να αλλάξει την μοίρα της ΑΕΚ, που μοιάζει «εγκλωβισμένη» στα (διοικητικά και οικονομικά) προβλήματα της. Και σίγουρα πιθανές επαφές της διοίκησης της Ενωσης με την «Qatar Petroleum», αλλάζουν πολλά δεδομένα πια στο τραπέζι.

Επίσημη ενημέρωση

της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα δεν υπήρχε σήμερα. Ακόμα και για κάτι τόσο σοβαρό, ενώ παλαιότερα η ίδια διοίκηση για άλλα λιγότερο σοβαρά είχε… πρεμούρα για διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις. Η ουσία είναι ότι σήμερα η διοίκηση της Ενωσης δεν πήρε (επίσημα) θέση για τις επαφές με το Κατάρ και την «Qatar Petroleum».

Αργά απόψε μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ δήλωνε άγνοια για το θέμα με τους Καταριανούς επενδυτές. Εξαιρετικά δύσκολο θα ήταν να υπήρχαν τέτοιες επαφές και να μην γνώριζε τίποτα, εκτός και αν ο Σταύρος Αδαμίδης κρατά τόσο… μυστικό αυτό το μεγάλο θέμα που αφορά το μέλλον της ΑΕΚ και δεν το… μοιράζεται με τους συνεργάτες του.

Σημασία και πάλι όμως έχει, να υπάρχει επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που εδώ και λίγο καιρό διαβάζει για επενδυτές από όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου, την ώρα που παίκτες και υπάλληλοι της Ενωσης παραμένουν απλήρωτοι με ευθύνη της διοίκησης Αδαμίδη και (κυρίως) των μεγαλομετόχων Παππά και Νοτιά που δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις.

Αν και ευχή όλων αυτών που αγαπούν την ομάδα είναι να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ και να σταματήσει αυτός ο διασυρμός των τελευταίων μηνών. Είτε βγαίνουν στην επιφάνεια οι επαφές με επενδυτές, είτε όχι. Ας σωθεί η ΑΕΚ και ας το μάθει ο κόσμος της τελευταίος…

Keywords
Τυχαία Θέματα