Αγκουέρο: Θα πήγαινα στην Ρεάλ αν...

15:03 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση για τον Σέρχιο Αγκουέρο τότε ο Αργεντινός επιθετικός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα αγωνιζόταν στην ισπανική ομάδα μόνο που πρόταση δεν υπήρξε και έτσι ο διεθνής επιθετικός πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε δηλώσεις του στο ESPN, ο Αγκουέρο τόνισε: "Αν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κάνει πρόταση για να με αποκτήσει, τότε θα πήγαινα

εκεί. Δεν είχα επιλογή, μόνο στην Μάντσεστερ Σίτι μπορούσα να παώ".
Όσο για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να δηλώνει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ποτέ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της αγάπης των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης προς το πρόσωπο του, ο Αργεντινός επιθετικός ξεκαθάρισε: "Με την ευκαιρία θέλω να διαψεύσω τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υποτίθεται ότι εγώ έχω πει πως δεν θα έπαιζα ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχω αγωνιστεί στην Ατλέτικο. Δημοσιεύτηκαν σε αγγλική εφημερίδα".
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του στο ESPN ο Αγκουέρο θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του και έγραψε στο Twitter: "Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως είμαι χαρούμενος στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να είχα πάρει. Αισθάνομαι άνετα και εκτιμώ την Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσει το πλάνο του συλλόγου. Θέλουμε να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους και θα το κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα