Ισπανικό σενάριο για Γκέκα στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Φάνη Γκέκα από τη Λεβάντε, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου...
Ο Παναθηναϊκός, στα πρώτα παιχνίδια της περιόδου, αν και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ, δεν έχει στις τάξεις του τον στράικερ που τελειώνει εύκολα τις φάσεις
και μετουσιώνει σε τέρμα την επιθετική τακτική της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του superdeporte.es, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον διεθνή επιθετικό Φάνη Γκέκα, ο οποίος αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στη Λεβάντε. Ο στράικερ είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από τον Φεβρουάριο του 2005, ενώ το καλοκαίρι του 2006 δεν έφυγε και με τις καλύτερες συνθήκες από την ομάδα, αφού του είχε γίνει πρόταση να είναι ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο Τριφύλλι.

Ο 32χρονος διεθνής άσσος είχε πρόταση το καλοκαίρι και από τη Μονακό, αλλά προτίμησε την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Γκέκας δεν έχει καταφέρει ακόμα να εγκλιματιστεί στην Ισπανία και για αυτό το λόγο ζήτησε πίστωση χρόνου από τους ανθρώπους της ομάδας του. Το Τριφύλλι, μέσω τρίτων, φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη.

Βάσει των όσων υποστηρίζει το superdeporte.es, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την περίπτωση του Γκέκα είτε στο τέλος της περιόδου, είτε για τον Γενάρη.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, τα ταμεία της ομάδας είναι άδεια και φαντάζει πολύ δύσκολη μία τέτοια μετακίνηση, παρά τη δεδομένη ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση του στράικερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα